Reklama
Tofu po italsku
Fotogalerie:

Tofu po italsku

Kateřina Gajová
Kateřina Gajová
Brno

Může posloužit jako antipasti, neboli předkrm, podávaný na opečeném chlebu.

Kateřina Gajová, Brno

Ingredience

  • 1 kostka bylinkové nebo uzené tofu
  • 1 lžíce rajskký protlak
  • několik černých oliv
  • bazalka
  • olivový olej
  • 1 stroužek česnek

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji krátce opečeme česnek, přidáme tofu rozmačkané vidličkou, osolíme a chvíli opékáme.
  2. Po chvíli zahustíme protlakem, aby vznikla konzistence pomazánky, doplníme najemno nakrájenými olivami, olivovým olejem a bylinkami. Podáváme na opečeném chlebu jako bruschettu.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zelenina na víně

Zelenina na víně

Výborná ke grilovanému masu. Jana Remková, Orlová
Zdravě a chutně /24.09.15
Matjesový salát

Matjesový salát

Je nejen chutný, ale i zdravý a dietní.
Kateřina Vlčková, Dubicko
Zdravě a chutně /17.03.10
Zeleninové kernoto

Zeleninové kernoto

Kernoto jsou obrou-šená zrna nešlechtěné pšenice – špaldy.
Šárka Folvarčná, ...
Zdravě a chutně /24.10.08
Řepáky

Řepáky

V této podobě zbaští červenou řepu i naše mlsné děti, které by ji jinak nepozřely.

...

Zdravě a chutně /31.10.16
Ryba na špenátovém lůžku

Ryba na špenátovém lůžku

Když jsem položila rybu na lůžko z čerstvých špenátových listů, celá rodina si moc ...
Zdravě a chutně /30.10.12
Citrusový salát s medem

Citrusový salát s medem

Jitka Piharová, Mníšek
Zdravě a chutně /23.11.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu