Reklama
Toastové lodičky s grilovanou cuketou
Fotogalerie:

Toastové lodičky s grilovanou cuketou

Veronika a Martin Kasíkovi
Veronika a Martin Kasíkovi
Praha 6

Lehká a zdravá večeře.

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha

Ingredience

  • 1 menší cuketa
  • 1/4 hlávkový salát
  • 4 plátky celozrnný toastový chléb
  • 8 lžic jogurt
  • 100 g niva
  • olivový olej na potření
  • špejle

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

45 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Cuketu nakrájíme na plátky, osolíme a smažíme na grilu, nebo grilovací pánvi a olejem pouze lehce potřeme z obou stran mašlovačkou.

  2. krok2

    Nivu nakrájíme nadrobno, smícháme s jogurtem a špetkou pepře. Sůl není potřeba, protože Niva je hodně slaná.Toastový chléb nakrájíme na trojúhelníky a upečeme buď v troubě, nebo toasteru. Na toastový chléb dáme salát, nivovou pomazánku, opět salát a chléb. Propíchneme špejlí aby lépe držely u sebe. Podáváme s grilovanou cuketou.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí masíčko na zelenině

Kuřecí masíčko na zelenině

Tip na skvělý jednoduchý oběd. Michaela Strnadová, Obříství
Zdravě a chutně /01.02.13
Zapečená rajčata

Zapečená rajčata

Rajčata někdy obměňujeme paprikami.

Jana Boháčová, Děčín

Zdravě a chutně /29.08.13
Lososová polévka

Lososová polévka

Kdo má rád ryby, určitě si pochutná. Výborná je se zapečenou bagetkou.

Monika ...

Zdravě a chutně /22.05.13
Pomazánka z ředkviček

Pomazánka z ředkviček

Tvarohové pomazánky jsou osvěžující a navíc dodají tělu potřebný vápník.

Ivana ...

Zdravě a chutně /11.12.12
Pohankový chléb

Pohankový chléb

Petra Válová, Milevsko

Zdravě a chutně /28.03.18
Červená čočka s kořenovou zeleninou

Červená čočka s kořenovou zeleninou

Jednoduchá a hlavně rychlá úprava červené čočky. A jde to i bez octa.

Petra Dušková,...

Zdravě a chutně /08.05.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu