Lehká a zdravá večeře.
Veronika a Martin Kasíkovi, Praha
Ingredience
- 1 menší cuketa
- 1/4 hlávkový salát
- 4 plátky celozrnný toastový chléb
- 8 lžic jogurt
- 100 g niva
- olivový olej na potření
- špejle
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Cuketu nakrájíme na plátky, osolíme a smažíme na grilu, nebo grilovací pánvi a olejem pouze lehce potřeme z obou stran mašlovačkou.
-
Nivu nakrájíme nadrobno, smícháme s jogurtem a špetkou pepře. Sůl není potřeba, protože Niva je hodně slaná.Toastový chléb nakrájíme na trojúhelníky a upečeme buď v troubě, nebo toasteru. Na toastový chléb dáme salát, nivovou pomazánku, opět salát a chléb. Propíchneme špejlí aby lépe držely u sebe. Podáváme s grilovanou cuketou.