Reklama
Tilápie s rozmarýnem
Fotogalerie:

Tilápie s rozmarýnem

Otto Plášek

Brno

Podáváme nejlépe s bramborovou kaší.

Otto Plášek, Brno

Ingredience

  • 400 g filety tilápie
  • sůl podle potřeby
  • trocha sušeného rozmarýnu
  • 1 stroužek česnek
  • trocha olivového oleje

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Filety tilápie bez kostí a kůže bohatě nasolíme
    a   vetřeme do nich směs olivového oleje a sušeného rozmarýnu. Na rozpálenou grilovací pánev nalijeme lžíci olivového oleje a do něj dáme provonět najemno nakrájený stroužek česneku.

  2. Jakmile česnek začne vonět‚ vyjmeme ho z pánve a vložíme filety. Zprudka opékáme. Pak necháme filátka krátce odpočinout ve výpeku a poklademe je plátky opečeného česneku.

Pošli recept! 12/2012 (5.11.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bezlepkové  vanilkové  rohlíčky

Bezlepkové vanilkové rohlíčky

S vykrajovátkem jde práce rychle od ruky. Petra Ménová, Kolín
Zdravě a chutně /27.11.16
Mořan příčnopruhý v alobalu

Mořan příčnopruhý v alobalu

Kdo má rád mořské ryby, ať vyzkouší.

Olga Pysarenko, Brno

Zdravě a chutně /30.12.14
Česnekové brambory

Česnekové brambory

Tenhle recept není původní, objevila jsem ho v kuchařce věnované grilování. Pozměnila ...
Zdravě a chutně /11.08.08
Salát z pekingského zelí

Salát z pekingského zelí

Andrea Hrečková, Praha

Zdravě a chutně /22.06.19
Kuřecí s kurkumou a olivami

Kuřecí s kurkumou a olivami

Rychlá a dobrá večeře.

Otto Plášek, Brno

Zdravě a chutně /18.05.12
Chilli brambory

Chilli brambory

Když máš chuť na něco ostřejšího...

Martina Antalová, Odolena Voda

Zdravě a chutně /03.03.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu