Reklama
Tilápie s rozmarýnem
Fotogalerie:

Tilápie s rozmarýnem

Otto Plášek

Brno

Podáváme nejlépe s bramborovou kaší.

Otto Plášek, Brno

Ingredience

  • 400 g filety tilápie
  • sůl podle potřeby
  • trocha sušeného rozmarýnu
  • 1 stroužek česnek
  • trocha olivového oleje

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Filety tilápie bez kostí a kůže bohatě nasolíme
    a   vetřeme do nich směs olivového oleje a sušeného rozmarýnu. Na rozpálenou grilovací pánev nalijeme lžíci olivového oleje a do něj dáme provonět najemno nakrájený stroužek česneku.

  2. Jakmile česnek začne vonět‚ vyjmeme ho z pánve a vložíme filety. Zprudka opékáme. Pak necháme filátka krátce odpočinout ve výpeku a poklademe je plátky opečeného česneku.

Pošli recept! 12/2012 (5.11.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Celerový salát s uzeným lososem

Celerový salát s uzeným lososem

U nás v rybárně se dá koupit úžasný uzený losos. Nemůžu se ho nabažit, ...
Zdravě a chutně /16.03.14
Cibulový salát s ředkvičkou

Cibulový salát s ředkvičkou

Osvěžující jarní salát s ředkvičkami.

Jana Kopřivová, Kopřivnice

Zdravě a chutně /13.05.13
Kešú-kokosový flapjack

Kešú-kokosový flapjack

Kateřina Gajová, Brno

Zdravě a chutně /27.09.19
Špagety se sušenými rajčaty, žampiony a parmezánem

Špagety se sušenými rajčaty, žampiony a parmezánem

Toto lehké a rychlé jídlo nejen pro vegetariány Vám bude určitě chutnat! Vynikající je...

Zdravě a chutně /28.08.12
Kedlubnová polévka

Kedlubnová polévka

Polévky jíme denně, někdy i jako vydatnou snídani nebo osvěžující večeři. Jednou z ...
Zdravě a chutně /13.08.08
Květáková polévka s červenou čočkou

Květáková polévka s červenou čočkou

Radka Moravcová, Kroměříž

Zdravě a chutně /03.02.18
 

Nejnovější

Pistáciová srdíčka

Pistáciová srdíčka

Z lásky k našim blízkým Podle receptu Sylvie Hoškové z Mladé ...
Sladký život /22.11.19
Plněný adventní věnec

Plněný adventní věnec

Jiřina Vurbsová, Kadaň

Všehochuť /21.11.19
Likér z ledových kaštanů

Likér z ledových kaštanů

Aneta Bartušková, Luka nad Jihlavou

Všehochuť /20.11.19
Tvarohová štóla

Tvarohová štóla

Podle receptu

Věry Veselé z Havířova

Sladký život /20.11.19
Bílkové vánoční bábovičky

Bílkové vánoční bábovičky

Když zavoní purpura

Podle receptu Jany Hůlkové z Tábora

Sladký život /18.11.19
Dýňový závin s kokosem

Dýňový závin s kokosem

Lehký a krásně křehký

Tereza Mrowiecová, Karviná

Sladký život /02.11.19
Ořechové tartaletky

Ořechové tartaletky

Romana Rubášová, Klatovy

Sladký život /02.11.19
Jablkový koláč s mákem

Jablkový koláč s mákem

Božena Kolářová, Pouště

Sladký život /02.11.19
Rozinková bábovka

Rozinková bábovka

Vladimír Bruna, Praha

Škola vaření /01.11.19
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama