Reklama
Tilápie s baby špenátem a nivovou omáčkou
Fotogalerie:

Tilápie s baby špenátem a nivovou omáčkou

Hana Ryčlová
Hana Ryčlová
p.Zvoleněves

Výborný lehký oběd, při kterém nic nezbyde.

Hana Ryčlová, Zvoleněves

Ingredience

  • 4 filety tilápie
  • 1 lžička sůl
  • 1 lžička bílý pepř
  • 2 lžíce bazalka
  • 1 lžíce olej
  • 300 g baby špenát
  • 2 stroužky česnek
  • 1 cibule
  • 1 smetana
  • 300 g niva

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

200 Kč

Postup přípravy

  1. Filety osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Před koncem přisypeme nasekanou bazalku.

  2. Na oleji orestujeme cibulku s česnekem, přidáme opláchnutý baby špenát a zlehka prohřejeme. Osolíme a opepříme dle chuti.

  3. v kastrůlku povaříme nastrouhanou nivu se smetanou a trochu opepříme.

    Podáváme s novým bramborem.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Celozrnný chlebíček

Celozrnný chlebíček

Křupavé mlsání, které všichni milují. Marta Kubicová, Třebíč
Zdravě a chutně /18.12.12
Cuketové nudličky

Cuketové nudličky

Linda Jirásková, Rokycany

Zdravě a chutně /11.02.18
Meruňkové meruny

Meruňkové meruny

Kateřina Gajová, Brno

Zdravě a chutně /21.06.18
Losos zapečený s lučinou

Losos zapečený s lučinou

Lučina se krásně doplňuje s jemným masem lososa. Jídlo moc chutnalo dětem ...
Zdravě a chutně /26.10.11
Salát mimóza

Salát mimóza

Jednoduché a zábavné pohoštění.

Natalija Šuněvičová, Chomutov

Zdravě a chutně /18.03.17
Tropický chia pudink

Tropický chia pudink

Zdravý ovocný dezert

Podle receptu Dominiky Lužanské z Mělníka

Zdravě a chutně /27.06.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu