Výborný lehký oběd, při kterém nic nezbyde.
Hana Ryčlová, Zvoleněves
Ingredience
- 4 filety tilápie
- 1 lžička sůl
- 1 lžička bílý pepř
- 2 lžíce bazalka
- 1 lžíce olej
- 300 g baby špenát
- 2 stroužky česnek
- 1 cibule
- 1 smetana
- 300 g niva
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Filety osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Před koncem přisypeme nasekanou bazalku.
-
Na oleji orestujeme cibulku s česnekem, přidáme opláchnutý baby špenát a zlehka prohřejeme. Osolíme a opepříme dle chuti.
-
v kastrůlku povaříme nastrouhanou nivu se smetanou a trochu opepříme.
Podáváme s novým bramborem.