Skvělá večeře, když není chuť na maso.
Ingrid Ruszová, Nýdek
Ingredience
- 1 větší cibule
- trocha olej
- špetka koření na špagety
- 1 balíček sójové nudličky
- podle chuti kečup (sladký)
- 2 rajčata
- 2 papriky
- 1 balíček těstoviny
- 1 kostička zeleninový bujón
- 300 g tvrdý sýr v celku
- 2 čajové lžičky sůl
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Do hrnce nalijeme 400 ml vody, osolíme a uvedeme k varu. Těstoviny podle výběru uvaříme do změknutí. Sojové nudličky vaříme ve 100 ml vody se zeleninovým bujónem 15 - 20 minut doměkka.
-
Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Na pánvičce jí osmahneme dozlatova. Přidáme přecezené nudličky a okořeníme špetkou koření na špagety. Přidáme nakrájenou zeleninu, krátce restujeme a zalijeme kečupem. Můžeme zředit trochou vody a 5 minut podusíme.
-
Hotové špagety s omáčkou posypeme nastrouhaným sýrem.