Reklama
Těstoviny se sojovými nudličkami
Fotogalerie:

Těstoviny se sojovými nudličkami

Ingrid Ruszová
Ingrid Ruszová
Nýdek

Skvělá večeře, když není chuť na maso.

Ingrid Ruszová, Nýdek

Ingredience

  • 1 větší cibule
  • trocha olej
  • špetka koření na špagety
  • 1 balíček sójové nudličky
  • podle chuti kečup (sladký)
  • 2 rajčata
  • 2 papriky
  • 1 balíček těstoviny
  • 1 kostička zeleninový bujón
  • 300 g tvrdý sýr v celku
  • 2 čajové lžičky sůl

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Do hrnce nalijeme 400 ml vody, osolíme a uvedeme k varu. Těstoviny podle výběru uvaříme do změknutí. Sojové nudličky vaříme ve 100 ml vody se zeleninovým bujónem 15 - 20 minut doměkka.
  2. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Na pánvičce jí osmahneme dozlatova. Přidáme přecezené nudličky a okořeníme špetkou koření na špagety. Přidáme nakrájenou zeleninu, krátce restujeme a zalijeme kečupem. Můžeme zředit trochou vody a 5 minut podusíme.

  3. Hotové špagety s omáčkou posypeme nastrouhaným sýrem.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Italský salát

Italský salát

Květa Kroupová, Praha
Zdravě a chutně /29.03.18
Teplý salát

Teplý salát

Cizrna je moje oblíbená luštěnina, protože je lehce stravitelná.

Kamila Ptáčková, ...

Zdravě a chutně /02.04.13
Domácí přesnídávka

Domácí přesnídávka

Vynikající domácí přesnídavka nejen pro děti.
Zdravě a chutně /20.10.17
Salát z červené řepy

Salát z červené řepy

Hodí se jako příloha k masitým jídlům.
Ladislav Vesecký, Zlaté Hory
Zdravě a chutně /14.06.11
Zelené těstoviny

Zelené těstoviny

Skvělý bezmasý oběd.

Lucie Blahová, Slavičín

Zdravě a chutně /13.10.12
Zapečený lilek

Zapečený lilek

Jakmile ceny lilku v obchodech klesnou na rozumnou mez, máme ho na stole skoro ...

Zdravě a chutně /22.11.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu