Reklama
Těstoviny s tofu
Fotogalerie:

Těstoviny s tofu

Marie Holacká

Koryčany
Tofu marinujeme, jinak je bez chuti.
Marie Holacká, Koryčany

Ingredience

  • 200 g tofu
  • 250 g těstoviny
  • 100 ml kečup
  • 100 ml smetana
  • 1 lžíce olej olivový
  • 3 stroužky česnek
  • hrst semínka slunečnicová
  • 50 ml mléko
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • dle chuti koření provensálské

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Tofu Natural nakrájíme na kostky a smícháme s kečupem, mlékem, olivovým olejem, semínky, drceným česnekem a kořením. Necháme hodinu marinovat v chladu.
  2. Zatím uvaříme těstoviny podle návodu. Na rozpálené pánvičce prohřejeme tofu s marinádou a zalijeme smetanou. Po 10 minutách přidáme těstoviny a promícháme. Ihned podáváme.

Pošli recept! 4/2010 (10.3.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Losos s krémem

Losos s krémem

Luxusní oběd. Anna Šušláková, Most
Zdravě a chutně /07.03.16
Chřestový salát s těstovinami

Chřestový salát s těstovinami

Zdravý, chutný, lehký a zároveň sytý.


Dana Koubová, Zlín

Zdravě a chutně /01.04.17
Penne s omáčkou z brokolice

Penne s omáčkou z brokolice

Vařím hlavně pro svého přítele. Oba máme rádi těstoviny na tisíce způsobů.
...
Zdravě a chutně /02.09.08
Krůtí guláš

Krůtí guláš

Voňavý a lehký gulášek.

Terezie Vachová, Praha

Zdravě a chutně /07.01.13
Sýrová roláda

Sýrová roláda

Připravuji ji vždy den dopředu, zmizí raz dva.
Alena Skočdopolová, Jičín
Zdravě a chutně /12.11.09
Jarní nádivka

Jarní nádivka

Skvělá nádivka s vepřovým a uzeným masem, kterou si můžeme připravit nejen na jaře.

...

Zdravě a chutně /15.04.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu