Reklama
Těstoviny s kuřecím masem a paprikami
Fotogalerie:

Těstoviny s kuřecím masem a paprikami

Kateřina Kreuzová
Kateřina Kreuzová
Frýdek-Místek
Tento recept jsem vymyslela v rámci dietního jídelníčku. 
Kateřina Kreuzová, Frýdek-Místek

Ingredience

  • 200 g těstoviny
  • 200 g maso kuřecí
  • 2 různých barev paprika
  • špetka vegeta
  • 1 cibule
  • trocha olej

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli a papriky nakrájíme na proužky, maso na nudličky. Uvaříme těstoviny. Na troše oleje lehce osmažíme cibuli, přidáme maso. Necháme ho zatáhnout, okořeníme vegetou, podlijeme vodou a dusíme, dokud nezměkne. 
  2. Když je máso téměř hotové, přidáme nakrájené papriky a společně vše dusíme, dokud papriky nezměknou. Je dobré maso průběžně podlévat trochou vody, aby v jídle byla šťáva. Uvařené těstoviny vmícháme do masa a podáváme. 
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Ragú z kapra se zeleninou

Ragú z kapra se zeleninou

Kapr jak ho neznáš Podle receptu Jany Sedláčkové z Lanškrouna
Zdravě a chutně /08.12.18
Tvarohové tyčinky

Tvarohové tyčinky

Podávám je jako pochoutku k vínku.
Helena Zavacká, Oldřichov
Zdravě a chutně /28.02.10
Zelenina s mozzarellou

Zelenina s mozzarellou

Zapečenou zeleninu jsme si oblíbili jako zdravou večeři. Její příprava je rychlá ...
Zdravě a chutně /14.11.08
Jednoduchý domácí sýr

Jednoduchý domácí sýr

Syrovátku můžeš samozřejmě vypít.

Ladislav Vesecký, Zlaté Hory

Zdravě a chutně /08.02.16
Vegetariánský boršč

Vegetariánský boršč

Mám ho moc ráda, mohla bych ho jíst každý den. Když mám kopr, přidám do polévky ...

Zdravě a chutně /18.02.14
Rybí polévka se zeleninovými noky

Rybí polévka se zeleninovými noky

Znám lidi, kteří nemají rádi rybí polévky. Asi neochutnali tu opravdu dobře uvařenou.
...
Zdravě a chutně /29.03.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu