Reklama
Těstoviny s kuřecím masem a ananasem
Fotogalerie:

Těstoviny s kuřecím masem a ananasem

Dagmar Blahová
Dagmar Blahová
Tišnov

Tento salát miluje celá naše rodina.

Dagmar Blahová, Tišnov

Ingredience

  • 300 g kuřecí prsa
  • 250 g těstoviny
  • 1 zakysaná smetana
  • 180 g ananas z kompotu
  • 1 lžička kari koření
  • 3 lžíce kukuřičná strouhanka
  • sůl

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Těstoviny uvaříme doměkka, scedíme a necháme okapat.

  2. Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a orestujeme na másle. Přidáme na nudličky nakrájený ananas i se šťávou a necháme projít varem. Vlijeme zakysanou smetanu a opět promícháme. Okořeníme solí a kari kořením a zahustíme kukuřičnou strouhankou.

  3. Nakonec přidáme teplé těstoviny, promícháme a můžeme podávat.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Candát v sýrovém těstíčku

Candát v sýrovém těstíčku

Myslím, že receptů na ryby není nikdy dost. Otto Plášek, Brno
Zdravě a chutně /14.09.10
Jarní očista s červenou řepou

Jarní očista s červenou řepou

Víš, že zelenina dokáže zatočit s viry a bakteriemi?

Magda Konopásková, ...

Zdravě a chutně /08.03.14
Glazovaná karotka s tymiánem

Glazovaná karotka s tymiánem

Ideální a zdravá příloha

Podle receptu Barbory Fučíkové ...

Zdravě a chutně /19.03.20
Salát se zálivkou z nivy

Salát se zálivkou z nivy

Je to recept velice jednoduchý a v naší rodině se stal špičkou v přípravě salátů.
...
Zdravě a chutně /02.09.08
Fenyklové rizoto

Fenyklové rizoto

Nejlepší je koupit fenykl i s natí, dá se použít k ochucení.

Kateřina Gajová, Brno

Zdravě a chutně /14.03.13
Patizonové řízky

Patizonové řízky

Nerozpadnou se a nejsou mazlavé.
Anežka Marelová,
Frýdlant nad Ostravicí
Zdravě a chutně /08.12.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu