Reklama
Těstoviny s houbami
Fotogalerie:

Těstoviny s houbami

Jana Váchová
Jana Váchová
Kolín 2
Komu chutná klasická smaženice, tak si toto jídlo jistě oblíbí.
Jana Váchová, Kolín

Ingredience

  • 1 balení těstoviny
  • 500 g houby
  • 6 vejce
  • 1 cibule
  • maggi dle chuti
  • 1 bujón
  • sůl dle chuti
  • špetka pepř
  • olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Na oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme pokrájené očištěné houby a dusíme do změknutí, dle potřeby podlijeme vodou. Když jsou houby měkké a voda z nich vydušená, přidáme k nim vajíčka, osolíme, opepříme a uděláme klasickou smaženici.
  2. Mezitím dáme vařit vodu s kostkou bujónu a dle návodu uvaříme těstoviny.
  3. Uvařené těstoviny slijeme, přendáme do mísy a poté dochutíme maggi. Pak přidáme houbovou smaženici a důkladně promícháme.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hovězí na medu

Hovězí na medu

Křehký plátek hovězího je s omáčkou výborný. Dagmar Vašáková, Hodonín
Zdravě a chutně /22.10.14
Celerový salát s uzeným lososem

Celerový salát s uzeným lososem

U nás v rybárně se dá koupit úžasný uzený losos. Nemůžu se ho nabažit, ...

Zdravě a chutně /16.03.14
Cuketový nákyp

Cuketový nákyp

Můžeme přidat hrst voňavých bylinek.

Jana Měsíčková, Veselí nad Moravou

Zdravě a chutně /24.08.16
Hubník

Hubník

Po upečení ho můžeme posypat sýrem.

Magda Legindiová, Velké Hamry

Zdravě a chutně /26.03.13
Smažené celerové řízečky

Smažené celerové řízečky

Dočetla jsem se, že při pravidelné konzumaci celeru se prokazatelně zvyšuje sexuální ...
Zdravě a chutně /21.07.08
Zapečená jarní zelenina

Zapečená jarní zelenina

Není nad jednoduchost. Jemnou chuť zeleniny dokonale podtrhne tvarohový dip.
Kateřina ...
Zdravě a chutně /05.04.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu