Reklama
Těstoviny s brokolicí II
Fotogalerie:

Těstoviny s brokolicí II

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
K tomuto jídlu se nejvíc hodí kupa čerstvé zeleniny.
Monika Vosolsobě, Praha 10

Ingredience

  • hrst pórek
  • 3 trojúhelníčky sýr tavený
  • 1 smetana
  • 3 cibule
  • 1 sáček těstoviny
  • 3 stroužky česnek
  • 1 kotlety vepřové
  • 1 brokolice
  • 150 g uzené moravské

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Uvaříme brokolici. Nakrájíme na proužky maso i uzeninu. Nakrájenou cibulku pokrájenou na půlkolečka osmažíme i s pórkem, přidáme uzeninu, maso, sůl, pepř a restujeme doměkka. 2. Přidáme sýr a smetanu, nasekanou brokolici a česnek. Mícháme, až omáčka zhoustne. Pak promícháme s těstovinami.

Pošli recept! 10/2007 (12.9.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Mechová omeleta

Mechová omeleta

Navrch ji ještě zdobím čerstvou zeleninou. Libuše Zábojová, Olomouc
Zdravě a chutně /19.06.14
Pangasius s rajčaty

Pangasius s rajčaty

Dlouho jsem si na rybě dokázala pochutnat, jen když byla v trojobalu a smažená. ...
Zdravě a chutně /24.11.08
Těstovinový salát s rajčaty a paprikou

Těstovinový salát s rajčaty a paprikou

Lehký a lahodný salát k večeři.

Mart Podolská, Dolní Slivno

Zdravě a chutně /01.09.12
Vločkáče

Vločkáče

Tyhle placičky jsou pochoutka, které se prostě nedá odolat.
Petra Byronová, Mimoň
...
Zdravě a chutně /04.02.10
Lehký salát s mangem

Lehký salát s mangem

Je plný minerálů a vitaminů.
Lucie Koláčková, Bruntál
Zdravě a chutně /07.10.11
Ryba podle strýce Georga

Ryba podle strýce Georga

Tuto úpravu ryby jsem ochutnal v Anglii.
Zbyněk Moravec, Dobříš
Zdravě a chutně /19.10.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu