Reklama
Těstoviny s brokolicí
Fotogalerie:

Těstoviny s brokolicí

Olga Burešová

Byšice
Místo brokolice můžeš použít i květák.
Olga Burešová, Byšice

Ingredience

  • 1 lžička olej
  • pepř
  • 3 vejce
  • 1 cibule
  • 100 g slanina anglická
  • sůl
  • 200 g těstoviny
  • 1 brokolice
  • strouhaný sýr

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

45 Kč

Postup přípravy

  1. Do horké vody dáme na růžičky rozebranou brokolici a 5 minut povaříme. Slijeme a brokolici pokrájíme na menší kousky.
  2. Mezitím si dáme vařit vodu, do které přidáme lžičku oleje a sůl. Jakmile se vaří, nasypeme těstoviny a uvaříme je na skus.
  3. Pokrájíme slaninu a rozškvaříme, přidáme pokrájenou cibulku, kterou trochu osmažíme, vmícháme vajíčka, sůl a pepř.
  4. Smícháme dohromady brokolici, těstoviny a vajíčkovou směs. Na talíři posypeme sýrem.

Pošli recept! 12/2008 (12.11.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Lehká cuketová polévka

Lehká cuketová polévka

Od hrachovky je k nerozeznání. Hana Šátralová, Praha
Zdravě a chutně /22.09.15
Kapusta s bylinkovými bramborami

Kapusta s bylinkovými bramborami

Zdravý, výborný a lehce stravitelný oběd.

Jana Kotoučková, Vavřinec-Veselice

Zdravě a chutně /03.08.13
Tvarohové noky se špenátem

Tvarohové noky se špenátem

Pokrm plný síly uvařený během pár minut.

Jana Stávková, Čejkovice

Zdravě a chutně /15.04.12
Vegetariánský boršč

Vegetariánský boršč

Mám ho moc ráda, mohla bych ho jíst každý den. Když mám kopr, přidám do polévky ...

Zdravě a chutně /18.02.14
Salát z brokolice se žampiony

Salát z brokolice se žampiony

Je dobrý i bez hub.

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Zdravě a chutně /23.02.16
Pangasius v balíčku

Pangasius v balíčku

V této úpravě je ryba chutnější, než když ji uvaříš v páře, a přitom ...

Zdravě a chutně /21.06.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu