Reklama
Těstovinový salát se špenátem
Fotogalerie:

Těstovinový salát se špenátem

Lucie Okounová
Lucie Okounová
Jablůnka

Salát je výborný jako teplý oběd, ale i studená svačinka.

Lucie Okounová, Jablůnka

Ingredience

  • 250 g šunka
  • 250 g těstoviny
  • 200 g tvrdý sýr
  • 1 smetana na vaření
  • podle chuti listový špenát
  • podle chuti sůl, pepř, grilovací koření
  • máslo
  • pórek

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Těstoviny uvaříme podle návodu na skus.

  2. Šunku orestujeme na másle společně s pórkem a okořeníme podle chuti (sůl, pepř, grilovací koření).

  3. Promícháme s těstovinami, přidáme listový špenát, nastrouhaný sýr a nakonec zalijeme smetanou.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuskus s pečenou dýní

Kuskus s pečenou dýní

Podle receptu Ilony Soukupové z Říčan
Zdravě a chutně /26.01.19
Špenátová roláda

Špenátová roláda

Výbornou roládu ze špenátu můžeš udělat i z listového těsta.
Vlaďka W., Slavkov u ...
Zdravě a chutně /10.10.08
Barevný cottage salát

Barevný cottage salát

Když chceš hubnout, dej si k večeři barevný salát. Zasytí tě a jistě po něm ...
Zdravě a chutně /25.08.08
Pečené plněné papriky

Pečené plněné papriky

Patří mezi oblíbená jídla celé mé rodiny. Chutnaly také všem návštěvám.
Věra ...
Zdravě a chutně /08.12.08
Kuřecí prsa s olivami

Kuřecí prsa s olivami

Jak jednoduše se dá vykouzlit vynikající večeře!

Anna Herzová, Prachatice

Zdravě a chutně /01.04.16
Losos na pomerančích

Losos na pomerančích

Lososa mám ze všech ryb nejraději.

Lucie Blahová, Slavičín

Zdravě a chutně /11.01.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu