Reklama
Těstovinový salát s tuňákem a řapíkatým celerem
Fotogalerie:

Těstovinový salát s tuňákem a řapíkatým celerem

kateřina Nowaková
kateřina Nowaková
třinec

Lehký a velmi osvěžující.

Kateřina Nowaková, Třinec

Ingredience

  • 1/2 sáčku těstoviny (mašličky, penne..)
  • 1 konzerva tuňák v oleji
  • 1/2 řapikatý celer
  • 1 červená kapie
  • pepř, chilli

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Dáme si vařit těstoviny v osolené vodě, mezitím lehce oloupeme stonky celeru a nakrájíme je na malé kousky, společně s paprikou. Můžeme přidat i další druhy zeleniny.
  2. Do schlazených těstovin vmícháme tuňáka i s olejem a zeleninou, podle chuti opepříme a můžeme přidat i špetku chilli.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Brokolicové srdce

Brokolicové srdce

Koláč chutná i studený, třeba jako svačina. Lukáš Bernatík, Havířov
Zdravě a chutně /17.09.09
Bezlepkové ovocné knedlíky

Bezlepkové ovocné knedlíky

Obměna klasickéhotvarohového těsta.

Romana Borýsková, Jevíčko

Zdravě a chutně /20.05.17
Letní salát s melounem

Letní salát s melounem

Podle receptu

Ivy Šajtajové z Mladé Boleslavi

Zdravě a chutně /14.08.18
Květák v alobalu

Květák v alobalu

Plnit se dá skoro každá zelenina.

Jana Ptáčková, Strakonice

Zdravě a chutně /21.11.13
Hovězí maso na okurkách s rýží

Hovězí maso na okurkách s rýží

Nedělní oběd.

Lucie Blahová, Slavičín

Zdravě a chutně /17.06.13
Celozrnné lívance s jablky

Celozrnné lívance s jablky

Ke snídani, svačině, obědu, večeři i kávě. 
Martina Kolková, 
...
Zdravě a chutně /28.12.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu