Reklama
Těstovinový s tuňákem
Fotogalerie:

Těstovinový s tuňákem

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Chutná mi, protože je to zdravá, rychlá a jednoduchá večeře.
Jana Motlová, Kralupy n.Vltavou

Ingredience

  • 1 těstoviny
  • 1 konzerva tuňák
  • paprika
  • olej olivový
  • zelenina mražená

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Těstoviny (různých tvarů) uvaříme. Hotové slijeme, vyklopíme do mísy a pokapeme olivovým olejem. Pak přimícháme nakrájenou zeleninu, osolíme a opepříme. Ke směsi vyklopíme konzervu tuňáka, vše dobře promícháme a necháme uležet. Dochutíme podle potřeby.

Pošli recept! 5/2008 (16.4.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Aspikové bábovičky

Aspikové bábovičky

Babička dělávala sulc, já dávám přednost zdravější variantě – aspiku. Manžel ho ...
Zdravě a chutně /22.09.08
Těstoviny s houbami

Těstoviny s houbami

Komu chutná klasická smaženice, tak si toto jídlo jistě oblíbí.
Jana Váchová, ...
Zdravě a chutně /06.08.11
Pstruh s cuketovo-ořechovým pyré

Pstruh s cuketovo-ořechovým pyré

Ořechová chuť se skvěle skloubí s jemným masem pstruha.

Veronika a Martin Kasíkovi, ...

Zdravě a chutně /30.03.12
Golden salát

Golden salát

Mám ho ráda pro jeho výraznou chuť.
Alena Černínová, Prchaly
Zdravě a chutně /09.04.09
Hráškový nákyp

Hráškový nákyp

Zeleninové pokrmy mají u nás všichni rádi a tento nákyp patří k těm ...

Zdravě a chutně /03.04.17
Zapečená treska se špenátem

Zapečená treska se špenátem

Ryby se snažím zařazovat do jídelníčku co nejčastěji.

Petra Šiklová, Trutnov

Zdravě a chutně /04.05.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu