Reklama
Teplý pórkový salát s žampiony
Fotogalerie:

Teplý pórkový salát s žampiony

Lenka Endrlová
Lenka Endrlová
Havlíčkův Brod

Vyzkoušej samotný s chlebem či zamíchej s vařenými těstovinami.

Lenka Endrlová, Havlíčkův Brod

Ingredience

  • 300 g žampiony
  • 400 g pórek
  • 1 lžíce olej
  • šunka (nemusí být)
  • sůl, pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Žampiony i pórek nakrájíme na plátky, resp. na kolečka. Vše podusíme na lžíci oleje. Podle chuti osolíme a opepříme. Můžeme přimíchat pokrájenou šunku.
  2. TIP: Tato směs se výborně hodí také na těstoviny. Můžeme přimíchat navíc 2 lžíce zakysané smetany.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pikantní salát se salámem poličan

Pikantní salát se salámem poličan

Místo salámu můžeš přidat kuřecí maso. Josef Kalivoda, Bruntál
Zdravě a chutně /12.07.16
Nové brambory s tvarohem

Nové brambory s tvarohem

Brambory s tvarohem se jídávaly u babičky na Šumavě na vsi a rád si je dám i dnes. ...
Zdravě a chutně /06.08.08
Pangasius v balíčku

Pangasius v balíčku

V této úpravě je ryba chutnější, než když ji uvaříš v páře, a přitom ...

Zdravě a chutně /21.06.15
Grilovaná zelenina

Grilovaná zelenina

Letní grilovaná zelenina.

Michal Veselý, Rašovice

Zdravě a chutně /23.08.13
Smažené celerové řízečky

Smažené celerové řízečky

Dočetla jsem se, že při pravidelné konzumaci celeru se prokazatelně zvyšuje sexuální ...
Zdravě a chutně /21.07.08
Brokolicová sekaná

Brokolicová sekaná

Bohuslava Čeganová, Ostrava

Zdravě a chutně /28.02.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu