Reklama
Teplý pórkový salát s žampiony
Fotogalerie:

Teplý pórkový salát s žampiony

Lenka Endrlová
Lenka Endrlová
Havlíčkův Brod

Vyzkoušej samotný s chlebem či zamíchej s vařenými těstovinami.

Lenka Endrlová, Havlíčkův Brod

Ingredience

  • 300 g žampiony
  • 400 g pórek
  • 1 lžíce olej
  • šunka (nemusí být)
  • sůl, pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Žampiony i pórek nakrájíme na plátky, resp. na kolečka. Vše podusíme na lžíci oleje. Podle chuti osolíme a opepříme. Můžeme přimíchat pokrájenou šunku.
  2. TIP: Tato směs se výborně hodí také na těstoviny. Můžeme přimíchat navíc 2 lžíce zakysané smetany.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Meruňkové meruny

Meruňkové meruny

Kateřina Gajová, Brno
Zdravě a chutně /21.06.18
Brokolicová polévka

Brokolicová polévka

Babi ji dělá z květáku, u nás frčí brokolice.

Iva Smékalová, Česká ...

Zdravě a chutně /12.08.17
Šoulet

Šoulet

Hrách prý posiluje slezinu, slinivku i žaludek a harmonizuje trávení. Připravuji ji ho ...
Zdravě a chutně /18.04.12
Mexický salát s rýží

Mexický salát s rýží

Do salátu můžete přidat i sterilovanou kukuřici.

Jana Stávková, Čejkovice

Zdravě a chutně /18.08.12
Zapečená kuřecí prsa s cuketami

Zapečená kuřecí prsa s cuketami

Báječná kombinace šťavnatého masíčka, lahodné zeleniny a jemného sýra.

Lenka ...

Zdravě a chutně /18.06.13
Brokolice se sýrovou omáčkou

Brokolice se sýrovou omáčkou

Zdravý oběd‚ po kterém se jen zapráší.
Pavlína Kopřivová, Chodov
Zdravě a chutně /14.09.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
Jarní věnec s tvarohem

Jarní věnec s tvarohem

Podle receptu

Dominiky Hrubé z Bruntálu

Sladký život /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu