Reklama
Tempeh se zeleninou
Fotogalerie:

Tempeh se zeleninou

Dana Přibylová

Sezimovo Ústí
Tempeh obsahuje lehce stravitelné bílkoviny‚ Ca‚ P‚ Fe a vitamin B12. Vyrábí se ze sójových bobů.
Dana Přibylová, Sezimovo Ústí

Ingredience

  • 1 balení tempeh
  • 1 cibule
  • 1 mrkev
  • 1/2 pórek
  • 1/4 zelí čínské
  • 1 hrst arašídy
  • 2 lžíce olej
  • 1 bujón zeleninový
  • 3 kapie nakládaná

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Tempeh nakrájíme. Na pánvi osmahneme cibuli a přidáme tempeh. Společně osmahneme. Potom přisypeme pokrájenou zeleninu a arašídy.
  2. Podlijeme vodou‚ ochutíme sójovou omáčkou a zeleninovým bujonem. Nakonec můžeme zahustit solamylem.

Pošli recept! - Speciál - Letní párty (23.6.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Tofu s pečenými bramborami

Tofu s pečenými bramborami

Můžeme zvolit marinované nebo uzené tofu. Kateřina Gajová, Brno
Zdravě a chutně /07.04.13
Brokolicová polévka se sýrovými noky

Brokolicová polévka se sýrovými noky

Moje rodina brokolici zrovna nemiluje. Abych ji trochu ‚‚zamaskovala‘‘, vařím ...
Zdravě a chutně /26.03.10
Omeleta s čekankou a špekem

Omeleta s čekankou a špekem

Vždycky dávám přednost pokrmům, které obsahují co nejvíc  zeleniny.

Hedvika ...

Zdravě a chutně /25.02.14
Mrkvový nákyp

Mrkvový nákyp

Na květnový stůl zelenina rozhodně patří.

Pavla Tykalová, Praha

Zdravě a chutně /01.05.16
Gratinované brambory s mozzarellou

Gratinované brambory s mozzarellou

Mozzarella všechny ingredience krásně spojí, pokrm je lehčí, než když použiješ ...

Zdravě a chutně /27.09.16
Polévka z pečených rajských jablíček

Polévka z pečených rajských jablíček

zajímavá polévka z pečených rajčat, podávaná se zakysanou smetanou.

Alena ...

Zdravě a chutně /11.11.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu