Reklama
Tatarák z červené řepy
Fotogalerie:

Tatarák z červené řepy

Dana Procházková
Dana Procházková
Černá u Bohdanče Lázně Bohdaneč

Vynikající a zdravá alternativa.

Dana Procházková, Lázně Bohdaneč

Ingredience

  • 2 ks červená řepa
  • 1 cibule
  • 3 stroužky česnek
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř
  • sójová omáčka
  • hořčice
  • kečup

Doba přípravy

Počet porcí

8

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. Řepu oloupeme, zabalíme do alobalu a pečeme na 180 °C doměkka. Necháme vychladnout a nastrouháme na jemném struhadle.
  2. Přidáme cibuli, česnek a ostatní suroviny dle chuti. Mažeme na topinky potřené česnekem.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Polenta s jahodami

Polenta s jahodami

Netradiční mlsání, které chutná i mému manželovi. A navíc jeho příprava ...
Zdravě a chutně /11.11.10
Kuskus se sójovým masem

Kuskus se sójovým masem

Jídlo‚ které připravuji‚ když nestíhám.
Kateřina Slánská, Dolní Podluží
...
Zdravě a chutně /14.09.10
Bazalkový  losos

Bazalkový losos

Losos je křehký, nemusí se marinovat dlouho.

Svatava Hrčková, Vsetín

Zdravě a chutně /19.11.16
Kuřecí na kari

Kuřecí na kari

Chutné dietní jídlo, které překvapí svou chutí.

Jana Boháčová, Děčín

Zdravě a chutně /26.10.12
Rajčata plněná cizrnou

Rajčata plněná cizrnou

Máš-li čas, uvař si klasickou cizrnu den předem.

Vlasta Stryková, Vsetín

Zdravě a chutně /01.12.14
Sojový segedín s bramboráky

Sojový segedín s bramboráky

Skvělá alternativa české klasiky pro vegetariány.

Iva Libová, Praha

Zdravě a chutně /19.10.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu