Reklama
Reklama
Sýrové kuličky v ředkvičkovém salátu
Fotogalerie:

Sýrové kuličky v ředkvičkovém salátu

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Zuzka má kromě Pošli recept! na povel ještě spoustu dalších časopisů. Řeší hlavně finance a další důležité věci. „V mém jídelníčku nesmí chybět zelenina, bez ní se neobejdu.“

Zuzana Diniz Sousa, publisherka



Ingredience

  • 1 měkký tvaroh
  • 70 g tvrdého sýra
  • 100 g taveného smetanového sýra
  • sůl
  • 1 stroužek česneku
  • hrst čerstvé pažitky
  • 1 kapie
  • 1 mletá červená paprika
  • nahrubo namletý barevný pepř
  • 2 svazky ředkvičky
  • 2 mladé cibulky
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce medu

Doba přípravy

Počet porcí

50

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Tvrdý sýr nastrouháme najemno, smícháme s tvarohem, taveným sýrem a osolíme. Hmotu rozdělíme na 3 části. Jednu část ochutíme česnekem a pažitkou, druhou kapií a třetí pepřem.

  2. krok2

    Namočenýma rukama tvoříme malé kuličky, které obalujeme v pažitce, mleté paprice nebo pepři. Ředkvičky a jarní cibulku nakrájíme na menší kousky.

  3. Rozmícháme olej, citronovou šťávu, sůl a med. Dresink promícháme se zeleninou a rozdělíme do misek. Navrch položíme různé druhy sýrových kuliček a podáváme s pečivem.

Pošli recept! 5/2017 (20.4.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hrachová kaše s uzeným tofu

Hrachová kaše s uzeným tofu

Zdravá varianta české klasiky. Lucie Blahová, Slavičín
Zdravě a chutně /11.08.12
Krůtí v alobalu

Krůtí v alobalu

Velmi chutné a šťavnaté.

Pavlína Boturová, Orlová - Lutyně

Zdravě a chutně /27.03.12
Cizrnový salát

Cizrnový salát

Skvělá, lehká večeře.

Lucie Blahová, Slavičín

Zdravě a chutně /16.01.14
Bulgur zapečený s robi masem

Bulgur zapečený s robi masem

Robi maso lze zaměnit za tofu, šmakouna či kuřecí maso.

  Lucie Blahová, ...

Zdravě a chutně /25.01.16
Pečený losos v majonézovém obalu

Pečený losos v majonézovém obalu

Chutná a rychlá úprava oblíbené ryby.

Zdravě a chutně /01.05.17
Kuřecí salát se sedmikráskami

Kuřecí salát se sedmikráskami

Chrání pleť, čistí krev, hojí rány, uzdravuje průdušky, rozpouští kameny v ...
Zdravě a chutně /06.08.08
 

Nejnovější

Perníkové kraslice

Perníkové kraslice

Yvonne Urbanová, Všetaty
Sladký život /24.03.19
Bramborové košíčky s vejci

Bramborové košíčky s vejci

Zvládne je každý začátečník

Podle receptu Pavlíny ...

Za pár korun /22.03.19
Zapečené špekáčky

Zapečené špekáčky

Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou

Škola vaření /22.03.19
Halušky se zelím a slaninou

Halušky se zelím a slaninou

Podle receptu

Heleny Dukátkové z Crhova

Škola vaření /22.03.19
Králík v anglickém kabátku

Králík v anglickém kabátku

Marika Hradečná, Andělská Hora

Všehochuť /22.03.19
Zvěřinové ragú

Zvěřinové ragú

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Všehochuť /22.03.19
Marinované medailonky z divočáka

Marinované medailonky z divočáka

Lída Holubová, Pelhřimov

Všehochuť /22.03.19
Šunkové carpaccio

Šunkové carpaccio

Oblíbený italský předkrm

Podle receptu Moniky Holé z Chrudimi

Všehochuť /22.03.19
Kedlubnové misky

Kedlubnové misky

Podle receptu

Lucie Hrabánkové z Liberce

Za pár korun /21.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama