Reklama
Sýrová roláda s tvarůžkovou náplní
Fotogalerie:

Sýrová roláda s tvarůžkovou náplní

Gabriela Kůrková

Hodonín
Pro toho‚ kdo má rád sýry všeho druhu‚ je sýrová roláda s tvarůžkovou náplní lahůdka.
Gabriela Kůrková, Hodonín

Ingredience

  • 300 g sýr eidam
  • 250 g máslo
  • 1 balení tvarůžky olomoucké
  • 1 cibule
  • 1/2 lžičky paprika sladká mletá
  • 1 lžička bylinky zelené
  • dle chuti sůl

Doba přípravy

Počet porcí

12

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Nejdřív dáme vařit tvrdý sýr – vložíme do igelitového sáčku‚ zavážeme a v kastrůlku s vodou vaříme 20 minut tak‚ aby byl celý ponořený.
  2. Zatím si připravíme náplň.Tvarůžky najemno nastrouháme‚ k nim přidáme změklé máslo‚ nadrobno nakrájenou cibulku a ostatní přísady a vyšleháme do pěny.
  3. Po 20 minutách sýr vyjmeme ze sáčku‚ rozválíme na plát (pracujeme rychle‚ sýr tuhne), potřeme náplní‚ zavineme a dáme vychladit. Roládu podáváme se zeleninou a čerstvým pečivem.

Pošli recept! 4/2010 (10.3.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bramboračka s dýní

Bramboračka s dýní

Nejlepší je s čerstvými lesními houbami. Andrea Jílková, Polička
Zdravě a chutně /27.10.16
Pečený čaj z ovoce

Pečený čaj z ovoce

Stačí dát trošku do hrníčku a zalít vodou. 
Ivana Bartušková, Bítovčice
...
Zdravě a chutně /28.12.10
Zapečený lilek

Zapečený lilek

Jakmile ceny lilku v obchodech klesnou na rozumnou mez, máme ho na stole skoro ...

Zdravě a chutně /22.11.15
Okurky s tuňákovou náplní

Okurky s tuňákovou náplní

Plněné salátové okurky připravuji jako lehké a zdravé pohoštění. Vypadají na ...
Zdravě a chutně /02.05.13
Zeleninová pomazánka

Zeleninová pomazánka

Chutná dětem, protože je lahodná a jemná.
Zdena Konečná, Klášterec nad Ohří ...
Zdravě a chutně /07.11.08
Fazolová polévka

Fazolová polévka

Rodinný recept, starý několik generací.
Dagmar Šimáčková, Tišnov
Zdravě a chutně /29.12.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu