Reklama
Svěží ovocný koktejl
Fotogalerie:

Svěží ovocný koktejl

Ludmila Poláková

Břidličná
Tento rychý koktejl pohladí chuťové buňky a osvěží tě.
Ludmila Poláková,Břidličná

Ingredience

  • 7 jahody
  • kus 1 jablka
  • 1/4 banány
  • 1/4 pomeranč
  • 1/2 sklenice voda
  • cukr moučkový dle chuti
  • 1 kiwi

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

10 Kč

Postup přípravy

  1. Omyté jahody překrojíme na půl‚ oloupané kiwi na kostky‚ oloupaný pomeranč na kostky‚ oloupaný banán na plátky a jablko také na plátky. Kdo ovšem nemá rád jablka‚ tak je do koktejlu dávat nemusí.
  2. Ovoce vložíme do mixéru a zalijeme vodou. Podle chuti přidáme cukr a pořádně rozmixujeme.
  3. Hotový koktejl nalijeme do vysoké skleničky a můžeme dozdobit brčkem a kouskem ovoce na okraji sklenice.

Pošli recept! - Speciál - Levné recepty (24.3.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rýžové překvapení

Rýžové překvapení

Kombinace rýže a krabích tyčinek je vynikající. Žaneta Zemanová, Jablunkov
Zdravě a chutně /10.10.08
Nakládané  kedlubny

Nakládané kedlubny

Výborné k masu i jen tak na zobání.


Milada Stará, Rychnov

Zdravě a chutně /08.04.17
Štika na slanině se zázvorem

Štika na slanině se zázvorem

Je šťavnatá a skvěle chutná i voní.

Otto Plášek, Brno

Zdravě a chutně /28.12.14
Koláč ze špaldové mouky

Koláč ze špaldové mouky

Díky špaldové mouce s jemnou oříškovou chutí je mnohem výživnější.

Ivana...

Zdravě a chutně /29.01.17
Těstoviny se zeleninovým lečem

Těstoviny se zeleninovým lečem

Můžeš do něj přidat i nějaké své oblíbené koření.

Alžběta ...

Zdravě a chutně /01.08.16
Nudle s lososem a koprem

Nudle s lososem a koprem

Neboj se čerstvého kopru, hodně lidí se mu vyhýbá, ale jeho svěží chuť se ...

Zdravě a chutně /25.05.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu