Skvělá a zdravá směs v jemné zálivce.
Lenka Novotná, Jindřichův Hradec
Ingredience
- 1 list salátu lollo rosso
- 1 list salátu lollo biondo
- 1 okurka
- 2 rajčata
- 10 lístků polníčku
- 50 ml smetany
- trocha citronové šťávy
- trocha cukru
- trocha soli a pepře
- 1 lžíčka kopru
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
1. Saláty natrháme na menší kusy. Okurku nakrájíme na plátky i se slupkou, rajčata rozpůlíme, nakrájíme na plátky a spolu s listy polníčku vše rozložíme do misek.
-
2. Smetanu ochutíme citronovou šťávou, cukrem, solí a špetkou pepře. Promícháme s nasekaným koprem a nalijeme na salát.