Reklama
Sváča pro mlsouna
Fotogalerie:

Sváča pro mlsouna

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Lucie Morávková, Břeclav

Ingredience

  • 1 tvaroh
  • 2 lžičky medu
  • pár kousků čokolády
  • hrst müsli
  • hrst borůvek
  • hrst malin
  • několik malých rýžových chlebíčků

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

15 Kč

Postup přípravy

  1. Tvaroh prošleháme s medem a dáme ho do uzavíratelné krabičky. Ještě předtím jej ozdobíme kousky čokolády, aby byl lákavější.

  2. Připravíme si 3 muffinové papírové košíčky. Do prvního dáme müsli a do zbylých omyté a osušené ovoce.

  3. Vše urovnáme do svačinového boxu, přidáme lžičku, několik rýžových chlebíčků a ubrousek.

Pošli recept! 10/2018 (3.9.2018)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečené krabí tyčinky

Zapečené krabí tyčinky

Tento jednoduchý a rychlý recept děláme u nás doma s velice rádi. Vedou u nás totiž ...
Zdravě a chutně /30.12.08
Zeleninová polévka s vločkami a rýžovými nudlemi

Zeleninová polévka s vločkami a rýžovými nudlemi

Mořskou řasu přidávám do polévky proto, aby doplnila potřebné minerály.
Linda ...
Zdravě a chutně /29.03.10
Domácí lučina s celozrnným pečivem a pažitkou

Domácí lučina s celozrnným pečivem a pažitkou

Pomazánka se zeleninou přijde vhod třeba jako lehká svačinka.


Lída Guk, Pelhřimov

...
Zdravě a chutně /03.04.17
Pangas s jogurtovou omáčkou

Pangas s jogurtovou omáčkou

Nejraději mám jednoduchá jídla.
Olga Havlíčková, Ostroměř
Zdravě a chutně /15.01.14
Salát z bylinek a ostružin

Salát z bylinek a ostružin

Proč nevyužít darů, které příroda nabízí.

Klára Lešecká, Prachatice

Zdravě a chutně /05.08.17
Slepičí vývar s celozrnnými nudlemi

Slepičí vývar s celozrnnými nudlemi

Vaříváme ho vždy, když někdo stůně. Pro rekonvalescenty je super.
Jana Jílková, ...
Zdravě a chutně /26.03.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu