Reklama
Štika v anglické slanině
Fotogalerie:

Štika v anglické slanině

Božena Kolářová

Pouště

Jídlo je mnohem levnější, když si štiku chytíš.

Božena Kolářová, Pouště

Ingredience

  • 1 štika
  • 200 g anglická slanina
  • 3 lžíce olej
  • Na marinádu:
  • trocha soli a pepře
  • 2 lžíce kečup
  • 2 lžíce chilli omáčka
  • 2 lžíce sójová omáčka
  • 2 snítky rozmarýn

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

200 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Omytou a očištěnou štiku nakrájíme na menší filety. Jednotlivé kousky natřeme marinádou a zabalíme do plátků anglické slaniny.

  2. krok2

    Vložíme je na pánev s trochou  kvalitního oleje a opečeme  dokřupava. Přendáme na talíř a podáváme s vařenými brambory.

Tip redakce

Rybí kousky vlož do marinády a nech je alespoň hodinu naložené někde v chladu.

Pošli recept! - Speciál - Česká kuchyně (20.8.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

kuřecí kousky s bramborem a zeleninou z parního hrnce

kuřecí kousky s bramborem a zeleninou z parního hrnce

Parní hrnec jsme si oblíbili. Monika Jarošová, Polná
Zdravě a chutně /10.02.13
Cuketová pomazánka

Cuketová pomazánka

Nedá mnoho práce a je velmi chutná.
Denisa Poslušná, Nová Včelnice
Zdravě a chutně /17.09.09
Zapečené brambory s brokolicí

Zapečené brambory s brokolicí

Toto lehké jídlo připravuji často a ráda, oblíbila si ho celá naše rodina. Brokolici ...
Zdravě a chutně /27.09.11
Robi houby

Robi houby

Robi maso koupíme ve zdravé výživě, podobně jako seitan či sójové maso nahrazuje ...

Zdravě a chutně /11.05.12
Řeřichový  tvaroh

Řeřichový tvaroh

Jednou z mých nejoblíbenějších bylinek je čerstvá řeřicha. 
Eva Klímová, ...
Zdravě a chutně /30.04.13
Stromboli (slaný štrúdl)

Stromboli (slaný štrúdl)

Výborné a lehké občerstvení.

Zdravě a chutně /29.09.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu