Reklama
Steak z tuňáka
Fotogalerie:

Steak z tuňáka

Veronika Poláčková
Veronika Poláčková
Mýto

Cena je vyšší, ale ta chuť za to stojí.

Veronika Poláčková, Mýto

Ingredience

  • dle počtu strávníků steak z tuňáka
  • koření na ryby
  • olivový olej

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Steaky osušíme, posypeme kořením na ryby a dáme na rozpálenou pánev s olivovým olejem. Steak smažíme 2 minuty z každé strany, potom snížíme teplotu na minimum a 2 minuty necháme ještě tuňáka dojit pod poklicí.

  2. Podáváme se šťouchanými bramborami.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Moka ovesná kaše

Moka ovesná kaše

Výživná snídaně je základem dne. Petra Lipowská, Hrádek
Zdravě a chutně /10.03.16
Ryba pečená s cizrnou

Ryba pečená s cizrnou

Rozhodně stojí za vyzkoušení.

Andrea Smolíková, České Budějovice

Zdravě a chutně /05.12.13
Treska s chřestovým ragú

Treska s chřestovým ragú

Raději pečlivě hlídáme dobu dušení, abychom chřest nerozvařili.

Zdena Pazderová, ...

Zdravě a chutně /07.06.15
Mrkev s brokolicí v bešamelu

Mrkev s brokolicí v bešamelu

Zelenina do teplé kuchyně prostě patří. Zapečená je výborná a docela vydatná.
...
Zdravě a chutně /07.11.08
Tofu s pečenými bramborami

Tofu s pečenými bramborami

Můžeme zvolit marinované nebo uzené tofu.

Kateřina Gajová, Brno

Zdravě a chutně /07.04.13
Pohankové placičky

Pohankové placičky

Pro milovníky zdravé kuchyně.

Lenka Jakubčáková, Kdyně

Zdravě a chutně /13.04.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu