Reklama
Špíz z tofu se zeleninou
Fotogalerie:

Špíz z tofu se zeleninou

Eliška Vrabcová

Třebechovice pod Orebem

Mám ráda nenáročné recepty.

Eliška Vrabcová,Třebechovice pod Orebem

Ingredience

  • 200 g tofu
  • 200 g anglická slanina nebo šunka
  • 150 g tvrdý sýr
  • 3 menší cibule
  • 2 papriky
  • 10 ks cherry rajčátka
  • 1 malá cuketka
  • 1 konzerva krájené žampiony

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Tofu nakrájíme na kostky přibližně 2 x 2 x 1 cm, zabalíme do proužku anglické slaniny a napichujeme na jehlu. Prokládáme plátky zeleniny a rajčaty.

  2. Hotové špízy klademe do zapékací misky vymazané olejem. Posypeme žampiony a strouhaným sýrem. Zapékáme při 180 °C asi 40 minut. Servírujeme s bramborem a podle chuti s tatarskou omáčkou.

Pošli recept! 2/2013 (7.1.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vločkové sušenky

Vločkové sušenky

Lehká sváteční pochoutka. Jaroslav Charvát, Praha
Zdravě a chutně /24.02.10
Sójové karbanátky s jogurtovou kaší

Sójové karbanátky s jogurtovou kaší

Vydatný oběd bez zbytečných kalorií.

Kateřina Gajová, Brno

Zdravě a chutně /18.03.15
Fazolky se sýrem

Fazolky se sýrem

Místo sýra můžeš dát vejce natvrdo.

Jana Remková, Orlová

Zdravě a chutně /19.06.13
Fíkové součky

Fíkové součky

Zdravě a hlavně chutně

Podle receptu Moniky Rouhánkové z Českých Budějovic

...
Zdravě a chutně /05.12.18
Dušená červená řepa

Dušená červená řepa

Zprvu obávané jídlo nyní chutná všem.

Hana Bílá, České Budějovice

Zdravě a chutně /10.02.13
Polévka z řapíkatého celeru

Polévka z řapíkatého celeru

Podávej ji s kostičkami opečeného chleba.

Eliška Holíčková, Horní Benešov

Zdravě a chutně /17.03.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu