Reklama
Špenátový koláč
Fotogalerie:

Špenátový koláč

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Netradiční zelený koláč zaujme netypickou kombinací špenátu, tvarohu a těstovin.
Iva Dostálová, Nové Město na Moravě

Ingredience

  • 2 stroužky česnek
  • 2 hrsti vařených těstoviny
  • 150 g sýr
  • 1 cibule
  • 2 vejce
  • 1 tvaroh
  • 1 špenát
  • 1 těsto listové

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. krok1
    Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na oleji. Přidáme špenát a krátce podusíme. Ochutíme česnekem a solí. Do koláčové formy rozprostřeme listové těsto a na něj přidáme náplň se špenátem. Měkký tvaroh, vejce, sýr a těstoviny smícháme se špenátem. Posypeme sýrem a upečeme při 220° C.

Pošli recept! 3/2008 (13.2.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Horké banánové smoothie

Horké banánové smoothie

Horký smoothie nápoj plný vitaminů pro zahřátí.
Zdravě a chutně /12.09.17
Celozrnný chlebíček

Celozrnný chlebíček

Křupavé mlsání, které všichni milují.

Marta Kubicová, Třebíč

Zdravě a chutně /18.12.12
Cuketová pánvička

Cuketová pánvička

Jednoduchý a rychlý recept, jak zužitkovat úrodu ze zahrádky, ale i zbytky z ledničky.

...

Zdravě a chutně /26.04.12
Vaječné ovesné vločky

Vaječné ovesné vločky

Zkus toasty potřít zespodu povidly.

Zlata Komondiová, Praha

Zdravě a chutně /03.04.14
Špagety s uzeným tofu

Špagety s uzeným tofu

Petra Geletičová, Smidary

Zdravě a chutně /04.03.18
Rýžový dort s masem

Rýžový dort s masem

Do směsi můžeš vmíchat nadrobno nasekaný pórek nebo čerstvý fenykl.

Míša ...

Zdravě a chutně /22.01.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu