Reklama
Špenátová roláda II
Fotogalerie:

Špenátová roláda II

Alena Sekeráková

Račice
V této podobě špenát miluje moje rodina.
Alena Sekeráková, Račice

Ingredience

  • vejce
  • cibule
  • sýr
  • vegeta
  • olej olivový
  • česnek
  • špenát
  • šunka
  • 1 těsto listové

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku a česnek. Přidáme špenát, ochu­tíme a povaříme. Do vychladlé směsi přidáme vejce, nakrájenou šunku a sýr.
  2. Rozválené těsto potřeme špenátovou směsí a sro­lujeme ho. Roládu potřeme vejcem a posypeme vegetou, upečeme a podáváme.

Pošli recept! 7/2008 (18.6.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rybí karbanátky s koprovým dipem

Rybí karbanátky s koprovým dipem

Chuť kopru a ryby jde spolu překvapivě dobře dohromady. Eva Sládková, Strakonice
Zdravě a chutně /16.02.13
Špíz z tofu se zeleninou

Špíz z tofu se zeleninou

Mám ráda nenáročné recepty.

Eliška Vrabcová,Třebechovice pod Orebem

Zdravě a chutně /19.02.14
Pomazánka z balkánského sýra s tymiánem

Pomazánka z balkánského sýra s tymiánem

Lehká a zdravá svačinka, vonící po bylinkách.

Dana Přibylová, Sezimovo Ústí

Zdravě a chutně /07.05.13
Zeleninová rychlovka

Zeleninová rychlovka

Když je lednice prázdná, dej si zeleninku.

Marie Ospalíková, Kroměříž

Zdravě a chutně /27.03.13
Žampiony plněné kroupovou směsí

Žampiony plněné kroupovou směsí

Zkus zdravěji bez slaniny

Jitka Dárská, Český Krumlov

Zdravě a chutně /31.03.18
Kapustové placičky

Kapustové placičky

Je lepší vařit kapustu nad párou, aby se nezničily vitaminy.

Olga Mašková, Strakonice

Zdravě a chutně /02.02.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu