Reklama
Špenátová roláda
Fotogalerie:

Špenátová roláda

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Výbornou roládu ze špenátu můžeš udělat i z listového těsta.
Vlaďka W., Slavkov u Brna

Ingredience

  • 1/2 kostky tvaroh
  • 1/2 skleničky smetana zakysaná
  • 100 g sýr
  • 3 vejce
  • 1 lžíce máslo
  • česnek
  • 1 špenát
  • paprika sladká mletá
  • 3 lžíce mouka hrubá

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Z rozmraženého špenátu slijeme vodu, osolíme, opepříme, vmícháme vyšlehané žloutky s máslem, přidáme mouku a ušlehaný sníh. Směs rozetřeme na pečicí papír a pečeme na prostředním roštu 1/4 h při 190°C. Po vychladnutí potřeme náplní a srolujeme. Můžeme použít i listový špenát.

Pošli recept! 1/2008 (19.12.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kedlubnový salát s mrkví

Kedlubnový salát s mrkví

Krenexu můžeš dát i víc, salát bude ostrý. Jana Remková, Orlová
Zdravě a chutně /09.03.16
Cizrnový salát

Cizrnový salát

Hodí se při dietách, cizrna tě zasytí.
Kateřina Holečková, Litoměřice
Zdravě a chutně /26.04.13
Pohankové sušenky

Pohankové sušenky

Tyto sušenky jsou skutečně výborným bezlepkovým mlsáním.
Iva Šímová, Čáslavice ...
Zdravě a chutně /19.03.10
Polévka ze zeleného hrášku

Polévka ze zeleného hrášku

Když není hrachová sezona, použij mražený.

Martina Kadlečková, Strakonice

Zdravě a chutně /23.07.17
Ředkvičkový salát

Ředkvičkový salát

Výborný jako příloha třeba ke grilovanému masíčku
Zdravě a chutně /10.06.12
Chřestová pochoutka

Chřestová pochoutka

Jednoduchý a zajímavý oběd.

Veronika Poláčková, Mýto

Zdravě a chutně /11.12.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu