Reklama
Špaldové rizoto
Fotogalerie:

Špaldové rizoto

Ilona Cimrmanslová

Ševětín
Rizoto bez rýže není nesmysl! Se špaldou je výborné.
Ilona Cimrmanslová, Ševětín

Ingredience

  • 1 cibule
  • 100 g sýr
  • paprika sladká mletá
  • 1 lečo sterilizované
  • 300 g krkovice uzená
  • 250 g špalda

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Osmahneme pokrájenou cibuli a kostičky masa. Okořeníme, zalijeme lečem a dusíme do poloměkka. Vsypeme špaldu a podlijeme vodou. Vložíme asi na 30 minut do trouby. Ri­zo­to na talíři posypeme strouhaným sýrem.

Pošli recept! 5/2008 (16.4.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Salát z červené řepy a jablek

Salát z červené řepy a jablek

Nejlepší je dobře vychlazený. Božena Kolářová, Pouště
Zdravě a chutně /15.01.16
Křenové zelí

Křenové zelí

Trochu pikantní, ale moc dobré.

Pavlína Pecharová, Dobříš

Zdravě a chutně /02.03.14
Ananas se skořicí a medem

Ananas se skořicí a medem

Je to vynikající zpestření při grilování.

Otto Plášek, Brno

Zdravě a chutně /27.07.16
Brokolicovo-květákové taštičky

Brokolicovo-květákové taštičky

Jíme rádi zeleninu.

Blanka Fejtová, Stará Huť

Zdravě a chutně /27.05.13
Hovězí ragú s mrkví

Hovězí ragú s mrkví

Nejlepší je s rýží nebo s těstovinami.

Otto Plášek, Brno

Zdravě a chutně /01.02.13
Platýz se žampiony

Platýz se žampiony

Platýz je bez kostí, takže by mohl zachutnat i odpůrcům ryb.

Veronika Poláčková, Mýto

...
Zdravě a chutně /06.05.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu