Reklama
Špaldové rizoto
Fotogalerie:

Špaldové rizoto

Ilona Cimrmanslová

Ševětín
Rizoto bez rýže není nesmysl! Se špaldou je výborné.
Ilona Cimrmanslová, Ševětín

Ingredience

  • 1 cibule
  • 100 g sýr
  • paprika sladká mletá
  • 1 lečo sterilizované
  • 300 g krkovice uzená
  • 250 g špalda

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Osmahneme pokrájenou cibuli a kostičky masa. Okořeníme, zalijeme lečem a dusíme do poloměkka. Vsypeme špaldu a podlijeme vodou. Vložíme asi na 30 minut do trouby. Ri­zo­to na talíři posypeme strouhaným sýrem.

Pošli recept! 5/2008 (16.4.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kroupový salát s tuňákem

Kroupový salát s tuňákem

Oblíbila jsem si ho jako zdravou večeři. Dagmar Vašáková, Hodonín
Zdravě a chutně /19.08.09
Kuřecí prsa s kopřivovou  nádivkou

Kuřecí prsa s kopřivovou nádivkou

Připravuji tohle jídlo vždy o Velikonocích. Když ti přijdou hosté, můžeš jim ...
Zdravě a chutně /29.03.13
Těstovinový salát s rukolou

Těstovinový salát s rukolou

Většinou jej připravuji na svačinu.

Martina Poláchová, Valašské Klobouky

Zdravě a chutně /02.02.17
Teplý těstovinový salát s tuňákem

Teplý těstovinový salát s tuňákem

Brokolice je velmi zdravá a tuňák také.

Alice Novotná, Benešov

Zdravě a chutně /29.06.14
Filé na rozmarýnu

Filé na rozmarýnu

Recept od kamaráda Vasila z Ukrajiny.

Jana Housková, Praha

Zdravě a chutně /19.03.15
Zeleninové kernoto

Zeleninové kernoto

Kernoto jsou obrou-šená zrna nešlechtěné pšenice – špaldy.
Šárka Folvarčná, ...
Zdravě a chutně /24.10.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu