Reklama
Špagety s uzeným tofu
Fotogalerie:

Špagety s uzeným tofu

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Petra Geletičová, Smidary

Ingredience

  • 1 balení špaget
  • 1 sladká smetana (můžeme ji nahradit rostlinnou smetanou)
  • 1 uzené tofu
  • 20 g medvědího česneku
  • trocha soli a pepře

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Uvaříme špagety. Do pánve nalijeme smetanu a přidáme najemno nastrouhané tofu.

  2. Prohřejeme, přimícháme špagety, nakrájený česnek, sůl a pepř a už nevaříme. Můžeme posypat parmazánem.

Pošli recept! 4/2017 (9.3.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečená treska se špenátem

Zapečená treska se špenátem

Ryby se snažím zařazovat do jídelníčku co nejčastěji. Petra Šiklová, Trutnov
Zdravě a chutně /04.05.14
Kukuřičné hromádky

Kukuřičné hromádky

Můžeš je postříkat rozpuštěnou čokoládou.

Eva Mikysková, Třebíč

Zdravě a chutně /03.06.16
Mechová omeleta

Mechová omeleta

Navrch ji ještě zdobím čerstvou zeleninou.

Libuše Zábojová, Olomouc

Zdravě a chutně /19.06.14
Cuketa plněná mletým masem a kroupami

Cuketa plněná mletým masem a kroupami

Výborná je ohřívaná s chlebem. Jako přílohu můžeš dát i brambory.
...
Zdravě a chutně /08.12.10
Palačinky se slaninou, špenátem a mangoldem

Palačinky se slaninou, špenátem a mangoldem

Lososa stačí okořenit a opéct na másle.

Ivana Černá, Praha

Zdravě a chutně /01.04.14
Kuře na víně se zeleninou

Kuře na víně se zeleninou

Kuře pečené spolu s paprikou, cibulí, žampiony a bílým vínem.

Pavel Štrougal, Ústí ...

Zdravě a chutně /23.06.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu