Reklama
Šopská klasika
Fotogalerie:

Šopská klasika

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Oblíbená klasika...
Věra Černevová, Praha

Ingredience

  • 1 paprika
  • sýr balkánský
  • 1 okurka
  • 3 rajčata
  • olej olivový
  • 1 cibule
  • petržel
  • ocet vinný

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Cibulku a papriku očistíme a pokrájíme na kolečka, rajčata na měsíčky a okurku na půlkolečka. Vše lehce osolíme (budeme přidávat ještě balkánský sýr, který je slaný) a dostatečně zalijeme olivovým olejem a zakápneme octem. Pozor, žádný cukr! Promícháme a posypeme nadrobeným balkánským sýrem a petrželkou.

Pošli recept! 5/2008 (16.4.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pikantní salát à la Provence

Pikantní salát à la Provence

Blanka Kadarová, Hodonín
Zdravě a chutně /23.05.18
Velikonoční salát

Velikonoční salát

Čerstvá zelenina je nej

Podle receptu Libuše Zichové z Ostravy

Zdravě a chutně /21.03.20
Bramborový salát s čerstvou zeleninou

Bramborový salát s čerstvou zeleninou

Ráda hlídám svoji váhu, a proto občas zařazuji na jídelníček dietní a zdravá jídla....
Zdravě a chutně /09.11.08
Kroupy se zeleninou

Kroupy se zeleninou

Pohankové kroupy kupuji v biokvalitě.

Hana Kocourková, Liberec

Zdravě a chutně /06.04.16
Tvarohové tyčinky

Tvarohové tyčinky

Podávám je jako pochoutku k vínku.
Helena Zavacká, Oldřichov
Zdravě a chutně /28.02.10
Naklíčené luštěniny

Naklíčené luštěniny

Salát proti jarní únavě.
Božena Kolářová, Pouště
Zdravě a chutně /16.04.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu