Reklama
Sójový guláš s klíčky
Fotogalerie:

Sójový guláš s klíčky

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Nejvhodnější přílohou je rýže.

Hana Kupková, Ostrava

Ingredience

  • 1 balení sójové kostky
  • 1 bylinkový bujon
  • trocha olivového oleje
  • 2 cibulky s natí
  • 1/2 balíčku čerstvé klíčky Tricolora (mungo, čočka, vojtěška)
  • 2 lžíce pohanková či jiná mouka
  • trocha sójové omáčky
  • trocha gulášového koření
  • sůl podle potřeby

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Sójové kostky uvaříme ve vodě s bujonem podle návodu na obalu.

  2. Na olivovém oleji osmahneme nasekanou cibulku. Na ní pak orestujeme uvařené sójové kostky, přidáme klíčky, mouku, okořeníme, osolíme, podlijeme asi 125 ml vody a chvíli podusíme.

Pošli recept! 2/2015 (3.1.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Šťáva z řepy, celeru a mrkve

Šťáva z řepy, celeru a mrkve

Vitaminová bomba, která tě postaví na nohy. Ivana Černá, Praha
Zdravě a chutně /27.02.14
Kuskusový nákyp  s ovocem

Kuskusový nákyp s ovocem

Pro ty, kteří mají rádi sladká jídla.

Martina Antalová, Odolena Voda

Zdravě a chutně /15.10.16
Robi „buřtguláš“

Robi „buřtguláš“

Robi maso koupíš v prodejnách se zdravou výživou.

Milan Machurka, Praha

Zdravě a chutně /16.05.13
Zelený chřest s omáčkou

Zelený chřest s omáčkou

Je to prostě lahůdka.

Šárka Vrbová, Plzeň

Zdravě a chutně /16.05.15
Kuřecí kapsa s cuketou

Kuřecí kapsa s cuketou

Jednoduchý a zdravý oběd.

Lucie Blahová, Slavičín

Zdravě a chutně /29.06.13
Špenátová roláda II

Špenátová roláda II

V této podobě špenát miluje moje rodina.
Alena Sekeráková, Račice
Zdravě a chutně /05.12.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu