Reklama
Sójové maso v karí omáčce
Fotogalerie:

Sójové maso v karí omáčce

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Podáváme s pohankou.

Anna Stočková, Brno

Ingredience

  • 1 cibule
  • trocha oleje
  • 250 g fazolí mungo
  • trocha karí koření
  • podle chuti barevný pepř a římský kmín
  • podle chuti cukr a sůl
  • 1 rajský protlak
  • 1 balíček sójových kostek

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. 1. Mungo přes noc namočíme a necháme nabobtnat. Druhý den nakrájíme oloupanou cibuli na kostičky a osmažíme na troše oleje dorůžova. Přidáme nabobtnalé mungo, pepř, karí a římský kmín a osmažíme.

  2. 2. Podlijeme trochou vody, ochutíme solí a cukrem. Vmícháme protlak a sójové kostky a vaříme dokud mungo nezměkne.

Pošli recept! 7/2015 (5.6.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zelné závitky

Zelné závitky

Připrav si jídlo, které hravě dokazuje, že co je zdravé, může být zároveň opravdu ...
Zdravě a chutně /19.08.09
Chřestové rizoto

Chřestové rizoto

Chřest je velice křehká zelenina, která dovede pozlobit. Sežeň si speciální škrabku, ...
Zdravě a chutně /04.08.11
Koláč ze špaldové mouky

Koláč ze špaldové mouky

Díky špaldové mouce s jemnou oříškovou chutí je mnohem výživnější.

Ivana...

Zdravě a chutně /29.01.17
Ředkvičkový salát

Ředkvičkový salát

Zkus si se mnou připravit jarní vitaminovou bombu!
Jitka Konečná, Ostrava
Zdravě a chutně /06.03.09
Mrkev s hráškem a sójou

Mrkev s hráškem a sójou

Jana Remková, Orlová-Lutyně

Zdravě a chutně /26.03.18
Dušená červená řepa

Dušená červená řepa

Zprvu obávané jídlo nyní chutná všem.

Hana Bílá, České Budějovice

Zdravě a chutně /10.02.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu