Reklama
Sójové maso na pomeranči
Fotogalerie:

Sójové maso na pomeranči

Veronika Novotná

Brno
Je to můj vlastní recept, všem chutnal.
Veronika Novotná, Brno

Ingredience

  • 100 g sójové kostky
  • 30 g kokos strouhaný
  • 1 pomeranč
  • 1 cibule
  • 1 plátek máslo

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Nejprve uvaříme sójové kostky dle návodu na obalu (kostky nasypeme do osolené vroucí vody‚ vaříme 10 minut a scedíme).
  2. Na kolečka nakrájenou cibuli zpěníme na másle‚ přidáme uvařené a okapané sójové kostky a osmahneme. Poté přidáme kokos a dále restujeme.
  3. Na závěr přimícháme na kousky nakrájený oloupaný pomeranč a zlehka restujeme ještě zhruba pět minut.
  4. Hotové jídlo podáváme s vařenou rýží‚ kterou můžeme ozdobit například mladou cibulkou.

Pošli recept! 1/2010 (9.12.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí tacos

Kuřecí tacos

Výborný způsob, jak zužitkovat kuřecí pečínku, která zbyla od oběda. Draha ...
Zdravě a chutně /24.10.17
Květákové karbanátky

Květákové karbanátky

Díky kukuřičné krupici mají krásnou barvu.

Zuzana Skoumalová, Lipník

Zdravě a chutně /01.02.16
Grilovaná kukuřice

Grilovaná kukuřice

Bylinkové máslo se hodí k zelenině i k masu.

Kamila Vavříková, Praha

Zdravě a chutně /30.07.17
Kukuřičné hromádky

Kukuřičné hromádky

Můžeš je postříkat rozpuštěnou čokoládou.

Eva Mikysková, Třebíč

Zdravě a chutně /03.06.16
Vločková kaše s uzeným tofu

Vločková kaše s uzeným tofu

Plná bílkovin

Podle receptu Michaely Volné z Pardubic

Zdravě a chutně /21.02.19
Žampiony s ředkvičkami

Žampiony s ředkvičkami

Servírujeme s opečenými brambory.

Jana Remková, Orlová

Zdravě a chutně /30.03.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu