Reklama
Sójové ďobáčky s dýňovým zelím
Fotogalerie:

Sójové ďobáčky s dýňovým zelím

Květa Hošková

Vratimov
Ráda vymýšlím úplně nová jídla.
Květa Hošková, Vratimov

Ingredience

  • 1 balení sójové ďobáčky
  • 500 g dýně
  • 1 brokolice
  • 1 stroužek česnek
  • 1 cibule
  • 1 lžíce olej
  • 50 g šunka
  • 3 kolečka pórek
  • 1/2 lžičky sůl
  • 1/2 lžičky kurkuma

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji orestujeme cibulku a kousky oloupané dýně, přidáme šunku, pórek a okořeníme kurkumou.
  2. V dalším hrnci na páře doměkka prohřejeme kousky brokolice.
  3. Ďobáčky (k dostání v prodejnách se zdravou výživou) jen osmahneme na troše oleje a okořeníme podle chuti. Jako příloha se hodí bramborová kaše.

Pošli recept! 5/2011 (5.4.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Těstoviny s krabím masem

Těstoviny s krabím masem

Zapečené těstoviny s krabím masem a zeleninou. Pavel Štrougal, Ústí nad ...
Zdravě a chutně /18.06.16
Pečené rizoto

Pečené rizoto

Mám ráda jídla, se kterými není mnoho práce. Stačí jen promíchat, zapéct a je hotovo.

...
Zdravě a chutně /24.01.17
Špenátová roláda

Špenátová roláda

Na jaře ti prospěje jídlo, které dodá sílu.
Dagmar Vašáková, Hodonín
Zdravě a chutně /30.03.09
Hubník

Hubník

Mívali jsme jej na Štědrý den jako moučník po večeři.
Hana Hozdová, ...
Zdravě a chutně /09.12.10
Brokolicová sekaná

Brokolicová sekaná

Brokolice u nás v rodině dlouho nepatřila k populárním jídlům. To se ale ...
Zdravě a chutně /19.11.08
Čočka se zeleninou

Čočka se zeleninou

Zdeněk Pavlíček,

Šumperk

Zdravě a chutně /01.01.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu