Reklama
Smetanový pangasius se zeleninou
Fotogalerie:

Smetanový pangasius se zeleninou

Tereza Krausová

Kladno

S vařením mi pomáhá můj malý syn.

Tereza Krausová, Kladno

Ingredience

  • 2 hoblinky máslo
  • 2 filety pangasius nebo jiná ryba
  • 1/2 sáčku mražená zelenina
  • sůl podle chuti
  • trocha koření na ryby
  • 250 ml smetana 12%
  • 400 g malé brambory

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Na pánvičce rozehřejeme kousek másla a na něj položíme filety pangasia. Necháme chvilku zahřát a okořeníme. My nejraději používáme koření na ryby s citronem a chilli. Podlijeme smetanou a dusíme doměkka.

  2. V malém kastrůlku rozehřejeme druhý kousek másla a vsypeme mraženou zeleninu dle chuti. Já používám klasickou směs hrášku, mrkve a kukuřice. Osolíme a podusíme.

  3. Omyjeme brambory a dáme je vařit ve slupce. Uvařené rozkrojíme na půl. Nazdobíme na talíř a podáváme s rybou a zeleninou.

Pošli recept! 11/2013 (7.10.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Velikonoční salát

Velikonoční salát

Čerstvá zelenina je nej Podle receptu Libuše Zichové z Ostravy
Zdravě a chutně /21.03.20
Mrkvové sušenky

Mrkvové sušenky

Jsou jednoduché, levné a zdravé.
Eva Kohoutková Zábřeh
Zdravě a chutně /12.11.08
Mrkvový nákyp

Mrkvový nákyp

Na květnový stůl zelenina rozhodně patří.

Pavla Tykalová, Praha

Zdravě a chutně /01.05.16
Krupičná ovesno-pohanková kaše

Krupičná ovesno-pohanková kaše

Kaše ze tří druhů, díky krupici, vločkám a pohance s vysokým podílem vlákniny. ...

Zdravě a chutně /24.09.12
Rychlé barevné rizoto

Rychlé barevné rizoto

Ráda vařím zdravě pro moji rodinu a jsem moc ráda, když jim chutná.

Dana Fedorová, ...

Zdravě a chutně /15.08.13
Těstoviny s brokolicí

Těstoviny s brokolicí

Toto jednoduché a levné jídlo mě naučil můj táta.
Dominika Brosová, Prostějov
Zdravě a chutně /13.08.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu