Reklama
Smetanové rizoto
Fotogalerie:

Smetanové rizoto

Květa Hošková

Vratimov
Recept ocení všichni vegetariáni i ti, co maso nemusí každý den.
Květa Hošková, Vratimov

Ingredience

  • 2 sáčky rýže
  • 2-3 cibulka jarní
  • 1 cuketa
  • dle chuti celerová nať
  • 1 sklenice lečo sterilizované
  • 3 lžíce kečup
  • 1 lžička koření Kuchárek
  • trocha sůl
  • 1 smetana zakysaná

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Rýži uvaříme. Na oleji osmažíme nasekanou cibulku i s natí, cuketu, přidáme nakrájené zelené natě, lečo, kečup, koření a sůl. Podlijeme vodou a chvíli dusíme.
  2. Nakonec vmícháme zakysanou smetanu a zeleninovou směs smícháme s rýží.

Pošli recept! 10/2011 (6.9.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Domácí ovesné sušenky

Domácí ovesné sušenky

Dělám je pravidelně, rodina si je chválí. Kateřina Maršíková, Dobruška
Zdravě a chutně /23.12.11
Pangasius s rajčatovým květákem

Pangasius s rajčatovým květákem

Kombinace ryby a zeleniny nemá chybu.
Šárka Medáčková, Děčín
Zdravě a chutně /14.09.10
Těstovinový salát s vejci

Těstovinový salát s vejci

Ráda si jej připravuji do krabičky a beru s sebou do školy nebo ...

Zdravě a chutně /07.04.15
Domácí zelí s mrkví

Domácí zelí s mrkví

Hodí se jako příloha k mnoha pochoutkám.

Božena Kolářová, Pouště

Zdravě a chutně /24.02.16
Rychlé mrkvové řízečky

Rychlé mrkvové řízečky

Jsou to naše ‚‚bezmasé řízky‘‘. Zkus je, uvidíš, že ti budou chutnat.
Hana ...
Zdravě a chutně /08.12.10
Špenátové kapsy

Špenátové kapsy

Naplň si ji podle fantazie, je vhodná pro vegetariány i masožrouty.
Květa ...
Zdravě a chutně /09.11.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu