Reklama
Slepičí vývar s celozrnnými nudlemi
Fotogalerie:

Slepičí vývar s celozrnnými nudlemi

Jana Jílková

Zlín
Vaříváme ho vždy, když někdo stůně. Pro rekonvalescenty je super.
Jana Jílková, Zlín

Ingredience

  • 1 slepice
  • 2 l voda
  • 1 mrkev
  • 500 g zelenina polévková
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • 1/2 pórek
  • 1/2 balení nudle celozrnné

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Mraženou slepici necháme rozmrazit, omyjeme ji a vložíme do hrnce.
  2. Zalijeme studenou vodou, přidáme sůl a pepř a vaříme 2–3 hodiny.
  3. Půl hodiny před koncem vaření přidáme nastrouhanou zeleninu a 1 mrkev.
  4. Hotový slepičí vývar scedíme, maso obereme a vložíme zpět do polévky.
  5. Zvlášť uvaříme těstoviny. a přidáme je do polévky.

Pošli recept! - Speciál - Domácí polévky (24.2.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Dušené ředkvičky s tvarůžky

Dušené ředkvičky s tvarůžky

Tahle voňavá pochoutka s pikantní zeleninkou prostě nemá chybu. Ondřej Dráteník, ...
Zdravě a chutně /31.12.12
Kuře „Orient“

Kuře „Orient“

Je rychlé a vynikající. Stačí čas na marinádu.

Tatiana Zambojová, Chomutov

Zdravě a chutně /25.09.13
Rybí polévka se zeleninovými noky

Rybí polévka se zeleninovými noky

Znám lidi, kteří nemají rádi rybí polévky. Asi neochutnali tu opravdu dobře uvařenou.
...
Zdravě a chutně /29.03.10
Těstoviny s pečenou cibulí a okurkou

Těstoviny s pečenou cibulí a okurkou

Připraveno podle receptu

Jany Mrázové z Litoměřic

Zdravě a chutně /04.02.18
Čerstvé rýžové závitky

Čerstvé rýžové závitky

Dana Přibylová, Praha

Zdravě a chutně /30.01.18
Celerové placičky  s bramborovou kaší  a libečkem

Celerové placičky s bramborovou kaší a libečkem

Tento pokrm je důkazem, že existuje i zdravé smažení.

Zuzka Skoumalová, ...

Zdravě a chutně /26.10.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu