Reklama
Salátek s kuřecím a nivou
Fotogalerie:

Salátek s kuřecím a nivou

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Niva nebo jiný sýr s modrou plísní dodá salátu výraznější chuť.

Radka Smetanová, Turnov

Ingredience

  • 1 hlávka salátu
  • 100 g nivy
  • 150 g grilovaného kuřete
  • trocha citronové šťávy
  • trocha cukru
  • podle chuti sůl a pepř
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 2 bagerky
  • případně podle chuti zakysaná smetana

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. 1. Salát natrháme na kousky, smícháme s kostičkami nivy a grilovaného kuřete. 

  2. 2. Ochutíme citronovou šťávou, cukrem, solí, pepřem a olejem. Podáváme s bagetkou a případně i smetanou.  

Pošli recept! - Speciál - Grilování (19.5.2014)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zeleninový salát s jáhlami

Zeleninový salát s jáhlami

Podávej jako samostatný pokrm, třeba k večeři. Renata Slavíčková, Velké Popovice
Zdravě a chutně /17.05.11
Nakládaná pečená rajčata

Nakládaná pečená rajčata

Rajčata jsou zeleninou, kterou mnozí z nás ještě neumí úplně docenit. Přitom jsou tak ...

Zdravě a chutně /23.07.16
Brynzová pomazánka

Brynzová pomazánka

Je výborná, chutná a rychlá.
Tereza Mrowiecová, Karviná
Zdravě a chutně /28.02.10
Treska s chřestovým ragú

Treska s chřestovým ragú

Raději pečlivě hlídáme dobu dušení, abychom chřest nerozvařili.

Zdena Pazderová, ...

Zdravě a chutně /07.06.15
Bezlepkové  vanilkové  rohlíčky

Bezlepkové vanilkové rohlíčky

S vykrajovátkem jde práce rychle od ruky.

Petra Ménová, Kolín

Zdravě a chutně /27.11.16
Kapr na zelenině

Kapr na zelenině

Takzvaná "Živánská" z kapra, dobrý slovenský recept.

Martina Mináriková, Dvůr ...

Zdravě a chutně /20.04.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu