Luxusní pochoutka.
Michaela Stiblanová, Skorkov
Ingredience
- 2 filety z tresky
- šťáva z 1/2 citronu
- trocha soli a pepře
- 1 lžíce olivový olej
- asi 500 g libovolné saláty (rukola, polníček, chřestový, římský apod.)
- 4 ředkvičky
- 1 rajče
- 2 vejce
- kaviár (nemusí být)
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Filé omyjeme, osušíme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Na rozpáleném oleji krátce osmahneme. Podlijeme trochou vody a dusíme, dokud treska nezměkne.
-
Mezitím si dáme vařit vejce. Zeleninu důkladně opláchneme a nakrájíme na kousky. Na talíři uděláme ze zeleniny hnízdo, do kterého naaranžujeme rybu, vejce a kaviár.