Reklama
Salát z treskou
Fotogalerie:

Salát z treskou

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Luxusní pochoutka.

Michaela Stiblanová, Skorkov

Ingredience

  • 2 filety z tresky
  • šťáva z 1/2 citronu
  • trocha soli a pepře
  • 1 lžíce olivový olej
  • asi 500 g libovolné saláty (rukola, polníček, chřestový, římský apod.)
  • 4 ředkvičky
  • 1 rajče
  • 2 vejce
  • kaviár (nemusí být)

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Filé omyjeme, osušíme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Na rozpáleném oleji krátce osmahneme. Podlijeme trochou vody a dusíme, dokud treska nezměkne.

  2. Mezitím si dáme vařit vejce. Zeleninu důkladně opláchneme a nakrájíme na kousky. Na talíři uděláme ze zeleniny hnízdo, do kterého naaranžujeme rybu, vejce a kaviár.

Pošli recept! 1/2015 (18.11.2014)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Cizrnové karbanátky

Cizrnové karbanátky

Nejsou složité a nám všem moc chutnají. Zuzka Skoumalová, Klučov
Zdravě a chutně /08.05.14
Ryba s čočkovým salátem

Ryba s čočkovým salátem

Podle receptu

Evy Dostálkové z Humpolce

Zdravě a chutně /05.03.19
Houbové rizoto

Houbové rizoto

Zapíjej pivem nebo vínem.

Oleg Kabarský, Praha

Zdravě a chutně /17.08.16
Rýžové překvapení

Rýžové překvapení

Kombinace rýže a krabích tyčinek je vynikající.
Žaneta Zemanová, Jablunkov
Zdravě a chutně /10.10.08
Ryba s rajčaty a brokolicí

Ryba s rajčaty a brokolicí

Při sestavování jídelníčku je pro nás nejpodstatnější, aby naše jídlo bylo zdravé ...
Zdravě a chutně /06.08.08
Plněné kedlubny

Plněné kedlubny

Dají se dělat i s drůbežím masem.

Helena Litková, Praha

Zdravě a chutně /03.05.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu