Reklama
Salát z růžičkové kapusty
Fotogalerie:

Salát z růžičkové kapusty

Leona Sodomková

Brno
Zdravý zimní salátek.
Leona Sodomková, Brno

Ingredience

  • 400 g kapusta růžičková
  • špetka sůl
  • 1 lžíce cukr moučkový
  • 1 lžička ocet
  • 2 lžíce olej
  • 1 cibule

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Kapustu povaříme v osolené vodě téměř doměkka. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.
  2. Kapustu scedíme a překrájíme růžičky na poloviny.
  3. Přelijeme je nálevem smíchaným z cukru‚ octa a soli a dochuceným olejem a cibulí.

    TIP: Salát můžeš servírovat ještě teplý nebo vychlazený.

Pošli recept! 1/2011 (13.12.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Polévka s knedlíčky

Polévka s knedlíčky

Je to naše oblíbená dobrůtka. Eva Výtisková, Turnov
Zdravě a chutně /19.11.08
Zapečený pangasius se špenátem

Zapečený pangasius se špenátem

Misto pangasia můžeme použít filé nebo i  jinou rybu.

Zdeňka Polanská, Vsetín

Zdravě a chutně /22.05.12
Svačinka s polníčkem

Svačinka s polníčkem

Medová hořčice je příjemně nasládlá.

    Věra Andělová, Ostrava

Zdravě a chutně /05.03.16
Tuňáková pomazánka

Tuňáková pomazánka

Super svačina nebo večeře, nejraději ji zapíjím horkým čajem s citronem.
Anetka ...
Zdravě a chutně /17.07.12
Květákové karbanátky

Květákové karbanátky

Díky kukuřičné krupici mají krásnou barvu.

Zuzana Skoumalová, Lipník

Zdravě a chutně /01.02.16
Špagety se sušenými rajčaty, žampiony a parmezánem

Špagety se sušenými rajčaty, žampiony a parmezánem

Toto lehké a rychlé jídlo nejen pro vegetariány Vám bude určitě chutnat! Vynikající je...

Zdravě a chutně /28.08.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu