Reklama
Salát z rukoly
Fotogalerie:

Salát z rukoly

Vendula Nytrová
Vendula Nytrová
Nižní Lhoty

Tento recept je v naší rodině velmi oblíbený.

Vendula Nytrová, Nižní Lhoty

Ingredience

  • Ingredience
  • 100 g rukola
  • 2 uvařené vejce
  • 1/2 paprika
  • 8 cherry rajčátka
  • 100 g tofu
  • pár kapek olivový olej a citronová šťáva
  • trocha pepř a bylinková sůl

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Rukolu dáme do velké mísy. Přidáme nakrájená vejce‚ papriku‚ rajčata a tofu.

  2. Zakápneme citronem‚ olivovým olejem a dochutíme pepřem a bylinkovým kořením. Podáváme s tmavým pečivem.

Pošli recept! 4/2012 (5.3.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Salát z grilovaných paprik

Salát z grilovaných paprik

Silnější povahy  mohou chuť salátu ‚‚doladit‘‘ nasekanou papričkou jalapeňo...
Zdravě a chutně /30.01.14
Kuře s mrkví a hráškem

Kuře s mrkví a hráškem

Toto jídlo je jednoduché a velmi chutné. Ani po něm neztloustneš.
Kateřina ...
Zdravě a chutně /03.11.08
Řízky s hrozny

Řízky s hrozny

Podávají se s brambory přelité omáčkou.

Zdena Halušková, Příbram

Zdravě a chutně /05.06.16
Grilovaný pangasius na domácím špeku a bylinkách

Grilovaný pangasius na domácím špeku a bylinkách

Zkus tuto sladkovodní rybu, která se chová v deltě Mekongu a jistě neprohloupíš.

...

Zdravě a chutně /21.07.13
Brokolice se sýrovou omáčkou

Brokolice se sýrovou omáčkou

Zdravý oběd‚ po kterém se jen zapráší.
Pavlína Kopřivová, Chodov
Zdravě a chutně /14.09.10
Broskvové potěšení

Broskvové potěšení

Božena Kolářová, Pouště

Zdravě a chutně /20.08.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu