Reklama
Salát z králíka
Fotogalerie:

Salát z králíka

Jeho výborná chuť tě příjemně překvapí.
Jaroslava Ptáčková, Turnov

Ingredience

  • 1/2 králík
  • 1 balení moravanka
  • 1 cibule velká
  • 1 majonéza
  • 1–2 jogurt bílý
  • dle chuti kečup
  • špetka sůl
  • dle chuti pepř

Doba přípravy

60 minut

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Nevykostěné maso uvaříme doměkka, po vychladnutí obereme a nakrájíme na drobnější kousky.
  2. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Potom ji přidáme k masu, stejně jako zeleninu ze skleničky (pozor, feferonku ze zeleniny nedáváme).
  3. Přimícháme majolku a jogurt podle potřeby a dochutíme kečupem a solí. Salát je lepší, pokud ho necháme odležet v ledničce.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vrstvená pochoutka

Vrstvená pochoutka

Také sterilovaná zelenina je chutná. Jana Cibul‘ová, Cheb
Zdravě a chutně /09.11.08
Lilkové rolky plněné chřestem

Lilkové rolky plněné chřestem

Lilky neboli baklažány jsou mou oblíbenou zeleninou. Dopřávám si je téměř každý den....

Zdravě a chutně /06.06.13
Palačinky s cuketou

Palačinky s cuketou

Směs na plnění můžeš libovolně dochutit.

Romana Rubášová, Klatovy

Zdravě a chutně /02.09.17
Čočkové karbanátky s uzeným tofu

Čočkové karbanátky s uzeným tofu

Červená čočka se vaří velmi rychle.

Dagmar Kallupová, Stod

Zdravě a chutně /24.02.14
Cuketová nádivka

Cuketová nádivka

V sezoně ji dělám pořád.

Ivana Bartušková, Bítovčice

Zdravě a chutně /20.03.13
Špenátový koláč

Špenátový koláč

Netradiční zelený koláč zaujme netypickou kombinací špenátu, tvarohu a těstovin.
...
Zdravě a chutně /03.10.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu