Reklama
Zpět na článek: Salát z červené řepy
Tisknout

Další z rubriky

Zeleninový guláš s japonskou omeletou

Zeleninový guláš s japonskou omeletou

Omeletu lze použít i jako náplň do sushi. Většina zeleniny a ingrediencí se dá ...
Zdravě a chutně /12.07.17
Gratinované brambory s kedlubnou a ředkvičkami

Gratinované brambory s kedlubnou a ředkvičkami

Můj velmi oblíbený recept. Miluji zeleninu.

Jana Litovčenková, Jílové

Zdravě a chutně /06.08.12
Hovězí s cizrnovou omáčkou

Hovězí s cizrnovou omáčkou

Cizrna je luštěnina s oříškovou příchutí a její výhoda je, že je oproti ostatním ...

Zdravě a chutně /05.10.14
Řízečky z panenky

Řízečky z panenky

Jestli se opravdu neobejdeš bez smaženého masíčka, dopřej si alespoň pěkně libovou ...
Zdravě a chutně /24.11.08
Palačinky se slaninou, špenátem a mangoldem

Palačinky se slaninou, špenátem a mangoldem

Lososa stačí okořenit a opéct na másle.

Ivana Černá, Praha

Zdravě a chutně /01.04.14
Kuřecí maso s cizrnou a mrkvovými brambory

Kuřecí maso s cizrnou a mrkvovými brambory

Cizrna nebo-li římský hrách je spolu s červenou čočkou nejlépe stravitelná z ...

Zdravě a chutně /05.09.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu