Reklama
Salát z červené řepy II
Fotogalerie:

Salát z červené řepy II

Vlaďka Miláčková

Praha
Saláty jsou stálicí v našem jídelníčku, ani o svátcích si neumím představit den bez zeleniny.
Vlaďka Miláčková, Praha

Ingredience

  • 1 okurka
  • 1 lžíce bazalka
  • 10 rajčátka cherry
  • 1 plechovka kukuřice sterilizovaná
  • 2 lžíce olej olivový
  • 1 mrkev
  • 1 stroužek česnek
  • 1 cottage
  • 10 listů salát ledový
  • 1 větší bulva řepa červená

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. krok1
    Řepu povaříme asi 15–20 minut a ještě horkou oloupeme. Potom řepu, okurku a mrkev nahrubo nastrouháme. Česnek utřeme se solí, rajčata nakrájíme na čtvrtky a salát natrháme na menší kousky. Všechny ingredience promícháme. Necháme asi 15 minut odpočinout a můžeme podávat.

Pošli recept! 12/2007 (14.11.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pohanka s restovanou zeleninou

Pohanka s restovanou zeleninou

Rychlý oběd pro vegetariány a vegany. Markéta Racková, Břasy
Zdravě a chutně /28.03.16
Vaječný aspik se zeleninou

Vaječný aspik se zeleninou

Čas od času podléhám různým časopisům a zkouším nové a moderní dietní ...
Zdravě a chutně /05.12.08
Čočková sekaná

Čočková sekaná

Můžeš ji jíst teplou i vychlazenou.
Šárka Medáčková, Děčín
Zdravě a chutně /24.10.08
Kuskusové rizoto s dýní

Kuskusové rizoto s dýní

Můžeš využít všechny druhy zeleniny, které máš doma k dispozici.

Vladimíra ...

Zdravě a chutně /26.01.14
Barevná směs zapečená s mozzarellou

Barevná směs zapečená s mozzarellou

Bezva jako příloha k masu, samotná nebo třeba jen s pečenými nebo vařenými ...

Zdravě a chutně /10.09.16
Zapečený lilek

Zapečený lilek

Jakmile ceny lilku v obchodech klesnou na rozumnou mez, máme ho na stole skoro ...

Zdravě a chutně /22.11.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu