Reklama
Salát z brokolice se žampiony
Fotogalerie:

Salát z brokolice se žampiony

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Je dobrý i bez hub.

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Ingredience

  • 1 brokolice
  • 200 g žampiony
  • 1 cibule
  • 1 červená paprika
  • 200 g přírodní sýr
  • trocha soli a pepře
  • trocha olivového oleje
  • citronová šťáva podle chuti

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Brokolici rozdělíme na růžičky a uvaříme doměkka. Žampiony nakrájíme na plátky a rovněž povaříme. Cibuli pokrájíme na kroužky, papriku na plátky, sýr na kostičky.

  2. Všechny suroviny promícháme. Osolíme, opepříme, pokapeme olivovým olejem a zastříkneme citronovou šťávou. Salát vychladíme a podáváme samotný nebo s pečivem.

Pošli recept! 2/2015 (3.1.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Med z černého bezu a lípy

Med z černého bezu a lípy

Voňavý med, který oceníš v plískanicích. Veronika Poláčková, Mýto
Zdravě a chutně /01.08.16
Papriky s rajčatovou směsí

Papriky s rajčatovou směsí

Toto dobré jídlo stojí jen pár korun.
Božena Kolářová, Pouště
Zdravě a chutně /18.05.13
Mořské plody

Mořské plody

Oblíbila jsem si středomořskou kuchyni s plody moře.
Radka Pikalová, Velká Chyška ...
Zdravě a chutně /15.12.08
Závitky z pangasia

Závitky z pangasia

Kombinace ryby a zeleniny nemá chybu.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Zdravě a chutně /25.04.15
Zeleninová polévka se ztraceným vejcem

Zeleninová polévka se ztraceným vejcem

Zdá se to složité, ale recept je úplně jednoduchý a zvládne ho každý.

Martina ...

Zdravě a chutně /25.06.13
Zelenina na víně

Zelenina na víně

Výborná ke grilovanému masu.

Jana Remková, Orlová

Zdravě a chutně /24.09.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu