Reklama
Salát v každé roční době
Fotogalerie:

Salát v každé roční době

Pavla Pšornová

Žacléř
Chutná i těm, kteří nemají rádi celer.
Pavla Pšornová, Žacléř

Ingredience

  • 1 plechovka ananas
  • 200 g salám šunkový
  • 1 plechovka kukuřice sterilizovaná
  • 4-5 vejce vařená
  • 1 majonéza
  • 1 pórek
  • 1 celer

Doba přípravy

Počet porcí

8

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Celer nastrouháme nahrubo‚ na něj dáme drobně pokrájený ananas‚ poté šunku nakrájenou na drobné kostičky‚ přidáme kukuřici a pak vařená vejce pokrájená na kolečka.
  2. Nakonec vše přikryjeme majonézou a navrch položíme na kolečka nakrájený pórek. Necháme 24 hodin proležet.

    TIP: Nenahrazuj majonézu jogurtem. Zkoušela jsem to a salát má úplně jinou chuť.

Pošli recept! 4/2011 (8.3.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Domácí kečup

Domácí kečup

Nejlepší je z domácích surovin. Dana Chládková, Čistá u Horek
Zdravě a chutně /22.01.13
Grilované špízy

Grilované špízy

Kuřecí maso a zelenina tvoří dokolané spojení.
David Jílek, Praha
Zdravě a chutně /09.11.09
Kuskus s vínem, jablky a hruškami

Kuskus s vínem, jablky a hruškami

Kuskus se dá jíst i nasladko, například s javorovým sirupem. Vynikající je i tato ...
Zdravě a chutně /27.08.14
Vitamínová bomba

Vitamínová bomba

Tento salát je výživný a zdravý. Vždycky mi dodá energii.
Jaroslava ...
Zdravě a chutně /25.08.08
Bylinková rajčata

Bylinková rajčata

Když potřebuješ zužitkovat úrodu.

Jindřiška Chvojková, Příbram

Zdravě a chutně /24.03.13
Ředkvičkový salát

Ředkvičkový salát

Ozdob bazalkou nebo sedmikráskami.

Zdena Hlavsová, Vsetín

Zdravě a chutně /06.04.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu