Reklama
Salát „Tajemství“
Fotogalerie:

Salát „Tajemství“

Irena Ivanová

Ostrava-Poruba
Neboj se a vyzkoušej můj neobvyklý salát.
Irena Ivanová, Ostrava-Poruba

Ingredience

  • 2 ks řepa červená
  • 150 g sýr tvrdý
  • 2 lžíce rozinky
  • 2-3 stroužky česnek
  • 1 ks jogurt bílý

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

35 Kč

Postup přípravy

  1. Řepu uvaříme v osolené vodě doměkka. Necháme ji vychladnout‚ potom ji oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle.
  2. Rozinky nasypeme do misky a zalijeme vroucí vodou. Necháme asi 10 minut louhovat‚ poté vodu slijeme a rozinky ubrouskem osušíme.
  3. Sýr nastrouháme nahrubo a smícháme ho s řepou. Přidáme prolisovaný česnek a přimícháme jogurt. Hotový salát posypeme rozinkami.

Pošli recept! - Speciál - Polévky a předkrmy (25.1.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pečené brambory se žampiony

Pečené brambory se žampiony

Jednoduchá lehká večeře, nebo luxusní příloha. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem -...
Zdravě a chutně /27.02.13
Bramborový salát s cibulí

Bramborový salát s cibulí

Tento chutný bramborový salát si ráda dávám k večeři po dlouhém dni ...
Zdravě a chutně /09.04.12
Těstovinová rýže se žampiony

Těstovinová rýže se žampiony

Připravuje se podobně jako rizoto z rýže, ale s těstovinami je mnohem ...

Zdravě a chutně /22.06.14
Citronový pstruh

Citronový pstruh

Dobrý jak na ohni, tak na plotně.

Anita Vaverková, Broumov

Zdravě a chutně /15.05.12
Papriky tří barev

Papriky tří barev

Tyhle sklenice s vesele barevným obsahem zdobí moji špajzku každoročně. Je to ...
Zdravě a chutně /12.12.08
Šoulet

Šoulet

Hrách prý posiluje slezinu, slinivku i žaludek a harmonizuje trávení. Připravuji ji ho ...
Zdravě a chutně /18.04.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu