Reklama
Salát s pečenými batáty
Fotogalerie:

Salát s pečenými batáty

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Podle receptu Lucie

Kozáčkové z Brna

Ingredience

  • 2 větší batáty
  • podle potřeby mořská sůl
  • trocha čerstvě mletého pepře
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce balzamikového octa
  • 2 hrsti rukoly
  • 1 baby salát
  • 6 cherry rajčátek
  • 100 g fety

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Batáty oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na větší kousky. Osolíme je, opepříme, zakápneme olivovým olejem, balzamikovým octem a vše promícháme.

  2. Batáty rozložíme na plech vyložený pečicím papírem a upečeme je doměkka (při 180 °C to trvá asi 15 minut).

  3. Rukolu promícháme s natrhaným salátem, cherry rajčátky a troškou olivového oleje. Salát dáme na talíř, přidáme batáty a vše posypememe nadrobenou fetou.

Pošli recept! 6/2017 (5.5.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Květákové karí s řapíkatým celerem

Květákové karí s řapíkatým celerem

Máme rádi, když bylinky provoní celý pokrm. Dodá to příjemný dojem exotiky. Anna ...
Zdravě a chutně /28.08.16
Kuličky z kuskusu

Kuličky z kuskusu

Křupavá dobrota je se salátem lahodná.
Milada Komárková, Opava
Zdravě a chutně /04.08.11
Bezlepkové lasagne

Bezlepkové lasagne

Na omáčku můžeš použít i čerstvá rajčata.

  Kateřina Gajová, Brno

Zdravě a chutně /19.11.14
Lilkový salát s paprikou

Lilkový salát s paprikou

Výborný salát.
Ivana Tylšarová, Zábřeh
Zdravě a chutně /20.12.10
Pohankové sušenky

Pohankové sušenky

Tyto sušenky jsou skutečně výborným bezlepkovým mlsáním.
Iva Šímová, Čáslavice ...
Zdravě a chutně /19.03.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu