Reklama
Salát s pečenou řepou a hermelínem
Fotogalerie:

Salát s pečenou řepou a hermelínem

Lucie Blahová
Lucie Blahová
Slavičín
Skvělá kombinace chutí.

Ingredience

  • 1 hermelín figura
  • 1 vejce
  • mix slunečnicového a lněného semínka
  • sůl, pepř, salátové koření
  • 1 menší řepa
  • 1 hrst rukoly nebo polníčku
  • olivový olej

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Řepu oloupeme, nakrájíme na tenké plátky, osolíme, opepříme, promícháme s lžící oleje a vsypeme ji na plech vyložený pečicím papírem. Pečeme v troubě při 190 °C dokřupava.

  2. Hermelín ze všech stran obalíme ve rozšlehaném vejci a poté v semínkách. Zabalíme jej do alobalu a dáme péct do trouby na 180 °C asi na 10 minut.

  3. Na talíř dáme polníček či rukolu a upečenou řepu. Promícháme se salátovým kořením, můžeme zakápnout trochou olivového oleje. Nakonec přidáme upečený hermelín.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Suflozeleninové zapečené jáhly

Suflozeleninové zapečené jáhly

Výborný zeleninový nákyp. Veronika Podlasová, Rýmařov
Zdravě a chutně /28.03.12
Salát s červenou řepou

Salát s červenou řepou

Neobvyklá chuť tě určitě zaujme.

Natalia Horbas, Třebíč

Zdravě a chutně /17.08.12
Zeleninový salát

Zeleninový salát

Podávej samostatně nebo jako přílohu.
Iva Bartušková, Bítovčice
Zdravě a chutně /19.05.11
Špaldové tyčinky

Špaldové tyčinky

Lze je posypat sýrem, sezamem, kmínem...
Magda Lacková, Klatovy
Zdravě a chutně /17.05.11
Květákové placičky

Květákové placičky

Chutnají i tomu, kdo květák jinak nemusí.
Gábina Petrášová, Dražovice
Zdravě a chutně /03.10.08
Rajská omáčka s karlovarským knedlíkem a vařeným masem

Rajská omáčka s karlovarským knedlíkem a vařeným masem

Kombinace domácího knedlíku a dietní zeleninové omáčky je nepřekonatelná.

Karolína ...

Zdravě a chutně /22.01.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu